The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 13 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ce culoare te reprezinta ?

In jos 
+4
BlitzZMay
Inoue Orihime
SinQ
Lorette
8 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ce culoare te reprezinta ? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ce culoare te reprezinta ? Right_bar_bleue

Warn :
Ce culoare te reprezinta ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce culoare te reprezinta ? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ce culoare te reprezinta ? Empty
MesajSubiect: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeDum Feb 08, 2009 5:43 pm

http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz:%20ce-culoare-te-reprezinta?
Mie mi-a iesit :
Culoarea
care te reprezinta este albul, fiind prin excelenta culoarea puritatii,
aducand speranta, bucurie, succes. Este culoarea copilariei si a
reinnoirii.
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Ce culoare te reprezinta ? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce culoare te reprezinta ? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeDum Feb 08, 2009 6:16 pm

Culoarea care te reprezinta este negrul, culoarea care reprezinta concretul, neantul. Negrul absoarbe celelalte culori, este simbol de austeritate si rigoare. Simbolizeaza noaptea, tenebrele si moartea. Pe de alta parte, evoca adesea calmul si meditatia.

In sfarsit ceva ce mi se potriveste.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Inoue Orihime
Heart bit
Inoue Orihime

feminin
Numarul mesajelor : 27

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:51 pm

Culoarea care te reprezinta este albul, fiind prin excelenta culoarea puritatii, aducand speranta, bucurie, succes. Este culoarea copilariei si a reinnoirii.
Sus In jos
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 12:15 am

Culoarea care te reprezinta este albul, fiind prin excelenta culoarea puritatii, aducand speranta, bucurie, succes. Este culoarea copilariei si a reinnoirii.

O.o
Oh da...vezi sa nu!xD
Sus In jos
Lina Inverse
Black flower
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 32
Oras natal : Balamucul Bucuresti
Stare de spirit : contactati spitalu 9

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 8:09 pm

Culoarea care te reprezinta este portocaliul, este rezultatul amestecului dintre rosu si galben, ceea ce ii da o dubla semnificatie. Indica in aceeasi masura pasiunea, brutalitatea, caldura, ipocrizia si actiunea. Este culoarea focului, a soarelui care se trezeste si apune, sinonim cu dimineata si seara.

soarele asta...mi se potriveste: cand rasare dorm pe mine ca mi-e lene sa ma scol, cand apune iar dorm de plictiseala la mate
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeLun Feb 23, 2009 7:26 pm

toata viata mea e alcatuita numai din "succesuri"xD[si horoscopul spune asta :>]
Sus In jos
...:::Blue~Queen:::...
Lool
...:::Blue~Queen:::...

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 27
Oras natal : CeRuL
Stare de spirit : ...spirit?ink nu's moarta :))

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 5:57 pm

Culoarea care te reprezinta este negrul,culoarea care reprezinta concretul, neantul. Negrul absoarbe celelalte culori, este simbol de austeritate si rigoare. Simbolizeaza noaptea, tenebrele si moartea. Pe de alta parte, evoca adesea calmul si meditatia.

da sigur ...
Sus In jos
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitimeLun Mar 16, 2009 11:12 am

Culoarea care te reprezinta este griul, este culoarea tristetii si a pierderii sperantei, dar si a depresiei.

I'm not EMO!!! X(...De ce tocmai gri???N-au gasit si ei alta culoare?WTF?
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce culoare te reprezinta ?   Ce culoare te reprezinta ? Icon_minitime

Sus In jos

Ce culoare te reprezinta ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Fun :: Forum Quiz's-
Mergi direct la: