| Ce cred persoanjele din FMP despre tine? | |
|
+5Lina Inverse Lorette BlitzZMay SinQ Inoue Orihime 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Inoue Orihime Heart bit
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Joi Feb 12, 2009 11:55 pm | |
| Ce cred personajele din full metall panic despre tine? Rezultatul meu a fost: "Kaname:Esti o fata cu picoarele pe pamant Sagara:Nu esti deloc ghenul meu Tessa:Cred ca vom fi bune pritene Mao:Ai niste gusturi la moda Kurz:O dah...(o sai fur lenjeria noapte) Andrei:Hmm...incantat de cunostiinta-_-" Al tau care este? Click aici si afla!
Ultima editare efectuata de catre Inoue Orihime in Sam Feb 14, 2009 1:23 am, editata de 1 ori | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Sam Feb 14, 2009 1:29 pm | |
| http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz-full - Uite link-ul Lina... ti-am sters postul... trebuie sa dai click acolo unde scrie "aici" si iti apare. My result^^: Kaname:Esti o fata cu picoarele pe pamant Sagara:Nu esti deloc ghenul meu Tessa:Cred ca vom fi bune pritene Mao:Ai niste gusturi la moda Kurz:O dah...(o sai fur lenjeria noapte) Andrei:Hmm...incantat de cunostiinta-_- [Kurz, numai sa incerci -.- :)): ] | |
|
| |
BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Sam Feb 14, 2009 1:55 pm | |
| Kaname:Gredca ar trebui sa sa stai departe de mine! Sagara:Daca mai faci un pas esti mort Tessa:Ma sperii! Mao:Hmm cred ca putem sa nentelegem Kurz:Ma erevezi Andrei:Mori adata!
Bw-ha-ha-ha =]] | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Sam Feb 14, 2009 2:24 pm | |
| Mie mi-a iesit asa: Kaname:Esti o fata cu picoarele pe pamant Sagara:Nu esti deloc ghenul meu Tessa:Cred ca vom fi bune pritene Mao:Ai niste gusturi la moda Kurz:O dah...(o sai fur lenjeria noapte) Andrei:Hmm...incantat de cunostiinta-_- | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Sam Feb 14, 2009 3:41 pm | |
| a.,..scuze atunci,...da parca nu era... :-/:
Kaname:Gredca ar trebui sa sa stai departe de mine! Sagara:Daca mai faci un pas esti mort Tessa:Ma sperii! Mao:Hmm cred ca putem sa nentelegem Kurz:Ma erevezi Andrei:Mori adata!
ce-mi placu
:=)): | |
|
| |
ItzsyBitzsy Heart bit
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 29 Oras natal : ShitzyWorld^^ Karma : Warn : Data de inscriere : 15/03/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Dum Mar 15, 2009 10:59 pm | |
| Ce cred personajele din full metall panic despre tine? Rezultatul meu a fost: "Kaname:Gredca ar trebui sa sa stai departe de mine! Sagara:Daca mai faci un pas esti mort Tessa:Ma sperii! Mao:Hmm cred ca putem sa nentelegem Kurz:Ma erevezi Andrei:Mori adata!" Al tau care este? Click aici si afla! | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Lun Mar 16, 2009 11:36 am | |
| Kaname:Esti o fata cu picoarele pe pamant Sagara:Nu esti deloc ghenul meu Tessa:Cred ca vom fi bune pritene Mao:Ai niste gusturi la moda Kurz:O dah...(o sai fur lenjeria noapte) Andrei:Hmm...incantat de cunostiinta-_-
Cine fura lenjeria cui?Waa...Il iau la bataie =)) | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Lun Mar 16, 2009 9:56 pm | |
| Kaname:Cred ca ar trebui sa stai departe de mine! Sagara:Daca mai faci un pas esti mort. Tessa:Ma sperii! Mao:Hmm cred ca putem sa ne intelegem. Kurz:Ma enervezi Andrei:Mori odata!"
1Eu cred ca cel care a facut testul e un mare analfabet~_~"(mi-am corectat eu greselile) 2Testul e total irelevant 3Deci in concluzie eu as fi urata de personajele principale din FMP.... | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? Mar Mar 31, 2009 12:56 pm | |
| Kaname:Gredca ar trebui sa sa stai departe de mine! Sagara:Daca mai faci un pas esti mort Tessa:Ma sperii! Mao:Hmm cred ca putem sa nentelegem Kurz:Ma erevezi Andrei:Mori adata!
Doar in visele voastre | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce cred persoanjele din FMP despre tine? | |
| |
|
| |
| Ce cred persoanjele din FMP despre tine? | |
|