The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Personajul favorit Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Personajul favorit Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Personajul favorit Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Personajul favorit Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Personajul favorit Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 1 Vizitator

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Personajul favorit

In jos 
+2
Li Bai
Lorette
6 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Personajul favorit Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Personajul favorit Right_bar_bleue

Warn :
Personajul favorit Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personajul favorit Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 8:48 am

Care este personajul vostru favorit din acest anime ?
Mie cel mai mult imi place de Saya pentru ca e tare draguta si-mi place caracterul ei .
E puternica , inteligenta si foarte frumoasa . La inceputul seriei nu prea-mi placea deoarece era prea copilaroasa dar dupa putin timp a devenit mai serioasa si mai puternica .
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Li Bai
Heart bit
Li Bai

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 29
Personajul favorit Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Personajul favorit Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 12/01/2009

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:21 pm

Personajul meu preferat este Solomon (o.O) fiindca este destul de bine desenat, puternic, sensibil, curajos, ascultator si poate putin destept. Nu prea am ce sa scriu despre el...m-a atras personalitatea si nu pare un tip rau. Nu mi-a placut fiindca era disperat dupa Saya si era foarte stapan pe sine in acele momente. Inca un motiv, si principalul pentru care imi place Solomon este parul lui. (O.O).
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 8:21 pm

Solomon Goldsmith este preferatul meu. Este cel mai bine desenat, his adorabile <3, sensibil, cu niste ochi criminali @.@ si putere O.O ~
Damn, e cel mai hawt guy din tot anime-ul, are un par superb :3... dar ca toate personajele, are si el un defect, un defect pentru care a platit cu viata... deci asa cum zice si Li, e prea limba-gura-casca dupa Saya zz'... and nu pare un baiat asa de bad, poate dupa felul in care este desenat ma face sa cred asta... his cute <3 ~
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Blacky
Lool
Blacky

feminin
Numarul mesajelor : 21
Oras natal : Dunno o.o'
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeSam Feb 14, 2009 3:40 pm

~Personaj Feminin:Diva all the way...Diva mi se pare un personaj mult mai bun o.o din mai multe puncte de vedere...unul ar fi ca imi place felul cum e desenata si faptul ca stie sa cante atat de bine ^^...mai este si faptul ca e destul de copilaroasa dar e foarte puternica,chiar daca in finalul anime-ului moare T.T

~Personaj Masculin:[partea a doua a anime'ului cand devine mai marut hihi]Kai,fratele vitreg al Sayei..e cute si foarte istet...incearca sa isi protejeze de fiecare data familia
Sus In jos
http://www.endless-waltz.do-goo.com
...:::Blue~Queen:::...
Lool
...:::Blue~Queen:::...

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 27
Oras natal : CeRuL
Stare de spirit : ...spirit?ink nu's moarta :))

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 6:19 pm

Oh yeah si votul meu [total neasteptat] merge catre Amshel Goldsmith si Nathan Mahler .
1.Amshel Goldsmith ~ Geez ..omul acesta nu e deloc atrgator insa se face placut cat de cat prin personalitatea lui interesanta ,putin distanta .Recunosc ca seman putin cu el fizic :ochii [exceptand culoare] ,buzele ,nasul. Si moral cred ca semanam prin faptul ca suntem posesivi si lacomi dar si putin distanti . Mi-a placut ca stie sa ii tina pe toti sub "dominatia" sa si sa e asa indragostit de Diva ,desi stie ca n-are sanse de a o cuceri.
2.Nathan Mahler ~ Acest GAY ma facut sa rad pe tot percusul animeului .Mi-a placut ca era asa sigur pe sine si plin de secrete .Erau amuzante scenele in care el era cu James ,si mi se pare ca Nathan e cel mai puternic chevalier ,fiindca se parea ca toti se temeau de el si a fost tare atunci cand a aparut in ultimul episod .
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 9:47 am

Hagi desigur e atit de dragut,poate din cauza lui am inceput sa vizionez anime-ul!E tacut,trist tot timpul,apare mereu unde e nevoie si bea singe! ^_^E o personalitate care privind ai dori sa o studiezi maimult si mai mult,pacat ca a murit
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Continut sponsorizat

Personajul favorit Empty
MesajSubiect: Re: Personajul favorit   Personajul favorit Icon_minitime

Sus In jos

Personajul favorit
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul favorit