Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 29 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 31, Vin Noi 22, 2024 1:00 am |
|
| Manga-ul favorit | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Manga-ul favorit Vin Feb 13, 2009 8:11 am | |
| Cred ca titlul spune tot ^^' Aici spuneti care este manga'ul vostru favorit. Mie imi place manga cu Bleach , inca o mai citesc caci are foarte multe capitole . Mi se pare foarte interesanta , iar Bleach este unul din animeul meu favorit | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Manga-ul favorit Vin Feb 13, 2009 4:54 pm | |
| ^uuu,nice,vreau si eu sa continui bleach dupa ce imi mai descarc "agenda"
my personal favourite: Boys next door -Genre-Shōnen-ai, Drama, Horror, Psychological, Romance, Tragedy -one shot scris de kaori yuki -are o poveste care mie mia placut foarte mult.. un baiat ramane orfan dupa ce mama lui o prostituata este injunghiata de unul din barbatii cu care avea relatii.Cand acesta creste devine un profesor respectat de cei din jur si iubit de elevi[mai ales de o fetita care mai vine pe la el sa se joace cu iguana lui xD(do not be perv about the iguana thing,i`m reffering to the animal)] dar totodata noaptea devine si un criminal,omorand prostituate[majoritatea sunt baieti tineri,nu da nimic de femeii dar suna ciudata la masculin o.O].Dar la un moment dat se indragosteste de unul din ei,cu ochi "ca de iguana"
mias fi dorit sa fie mai mult..desi,poate iar fi luat din valoare,in orice caz asta e realitatea si e foarte bine asa cum e Sleep | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Manga-ul favorit Vin Feb 13, 2009 7:25 pm | |
| of, ce greu e sa alegi...a...gata: Choubaku Mahouden Slayers- e o manga facuta dupa romanele originale ale lui Hajime Kanzaka. Prezinta practic povestea originala din Slayers. Mi s-a parut superba, in special partea cu asasinarea varului Ameliei, Alfred, de catre taicasau, Christopher. O alta scena memorabila este faza de dupa cea cu Gaav, cand Gourry, controlat de Phibrizzo, era s-o omoare pe Lina si apoi incearca sa se sinucida (din pacate nu reuseste). Prezentarea finalului seriei Next a fost la fel de superb, desi cu o scena mica de love pe-acolo... | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Manga-ul favorit Sam Feb 14, 2009 12:26 am | |
| Boku ni natta watashi
M'a atras povestea...de fapt m'au atras mai mult personajele xD Itou e atat de cool ><..iar Momoko e dulce rau E romance, deci are la baza o poveste de dragoste
Cateva chestiuni despre manga: The story is about Takanashi Momoko, a 16 year old girl. Her life is pretty normal, until her twin brother, Akira, disappears. Akira was supposed to enter a high class all boys school but he runs away to pursue his dream of becoming a photographer, leaving only a note explaining his actions. At first Momoko and her mother thought it was just a joke but he really didn't come back. Now Momoko's mother went ballistic and started cutting her daughters hair saying that she has to take her brother's place until he comes back. Not good for her since she has to disguise herself as a boy and what's this about being roommates with another guy? Will she be able to hide her secret and survive or will she be found out? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Manga-ul favorit | |
| |
| | | | Manga-ul favorit | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |