SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Feed back with SintaX Vin Feb 13, 2009 3:46 pm | |
| Etto... astept sa vad si eu ce pareri aveti despre mine, defecte, calitati, sfaturi, critici, etc. Nu ma supar, nu tineti in voi ca sa nu se imputa :]]. | |
|
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Feed back with SintaX Vin Feb 13, 2009 7:11 pm | |
| ia sa vedem...ca am de zis: lucruri bune: -esti amabila, prietenoasa -nu stai ca muta cand discuta cineva cu tine -nu faci crize cand dau unii mas-uri cu zecile pe minut (ma cam simt in categoria asta) -nu faci urat cand face unu vreo prostie
lucruri rele: -mi-ai nenorocit viata cu Spamu ala -pui reguli de 5 km -interzici limbaju de mes (stii cat doare lenea la scris?) -ai abandonat un forum rpg pe care tocmai incepusem sa-mi fac veacu -n-ai cosciug, cimitir, cavou -ai capul pe umeri (da se rezolva asta imediat :>:): -esti vie | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Feed back with SintaX Vin Feb 13, 2009 7:22 pm | |
| Merci Lina pentru amabilitatea ta ^^'... las' ca si eu dau multe mass-uri si eu fac destule prostii... cat despre celelalte lucruri... SPAM e regula, regula ramane ^^', reglile daca sunt de 5 km., incerca se le respecti tu in fiecare post... si inca mai am capul... mda... las' ca-i bine unde sta :]]. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Feed back with SintaX | |
| |
|