SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: SintaX is here ~ Joi Feb 05, 2009 7:47 pm | |
| Hello !! Numele meu adevarat este Alina , am 14 ani , iubesc anime-urile si animalele , in special lupii :X: ... Anime-urile mele preferate sunt : ~Gravitation ~Rosario+Vampire ~Vampire Knight ~Hellsing ~Air TV ~InuKami ~Saint Beasts s.a. In rest ascult j-rock si rapp , house , disco si urasc manelele :bleachh: ... Uitati cateva trupe/cantareti care imi plac mie : ~The Gazette ~An Cafe ~SuG ~Miyavi ~L'arc~en~ciel ~Kanon Wakeshima ~Ayumi Hamasaki s.a. Daca aveti intrebari puteti sa-mi puneti, le astept ... Byee!!! :rock: | |
|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: SintaX is here ~ Joi Feb 05, 2009 9:10 pm | |
| Heya ! Bun venit pe forum si have fun ! Sper sa fi un admin bun :;;): Intrebari ...am doar una:de unde vine nickul tau?Imi place foarte mult Cam atata am avut de zis xD , ja ne ! | |
|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: SintaX is here ~ Sam Feb 07, 2009 8:48 am | |
| Merci de intampinare Topy-chan. Si eu sper sa fiu un admin bun, thank's again^^. Si acum sa-ti raspund la intrebare XD:
de unde vine nickul tau? @Topaz : SintaX_Dev
Well... "SintaX" a fost primul cuvant care mi-a venit in minte, iar "Dev" este prescurtarea de la "Devil" ... cuvantul asta mi se potriveste si ma caracterizeaza XD, asa ca s-a format "SintaX_Dev", cu ultima litera mare de la "SintaX" si o bara intre ele... not so complicated XDD. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SintaX is here ~ | |
| |
|