The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Credeti ca Light a procedat corect?

In jos 
+2
SinQ
Lorette
6 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Credeti ca Light a procedat corect? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Credeti ca Light a procedat corect? Right_bar_bleue

Warn :
Credeti ca Light a procedat corect? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca Light a procedat corect? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Credeti ca Light a procedat corect? Empty
MesajSubiect: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 8:58 am

Credeti ca Light a procedat corect ?
Eu una zic ca da ...si nu...
Adica el a avut ganduri bune totusi el nu era Dumnezeu ca sa ia vietile oamenilor
Incet , incet a inceput sa ia si vietile oamenilor nevinovati care se impotriveau lui , apoi a inceput sa se si foloseasca de oameni(cum a facut cu Misa).
A avut oricum ganduri bune caci el vruia sa faca o lume fara criminali...dar asta nu era posibil si el nu trebuia sa ia vietile lor caci nu era Dumnezeu !
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Credeti ca Light a procedat corect? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Credeti ca Light a procedat corect? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 5:53 pm

Pai... xD trebuie sa recunosc ca a exagerat un pic ^^' [poate un pic mai mult], dar tot il sustin. De ce? Pentru ca vrea o lume mai buna, pace and all this... desi sunt doua treburi care nu imi plac aici... daca el ar omorai pe toata lumea rea, totul ar fi boring and neinteresant, adica ce rost ar mai avea puscariile, peninteciarele, politia, regulile si toate acestea? Si al doilea rand, ca vrea sa i se supuna lumea la picioare. Aberant. Se pare ca el a ramas totul in sec. XV||| cand oamenii se razboiau si vroiau teritorii and all this. But daca nu el, atunci cine? Ii admir curajul si istetimea O.O, e absolut un geniu al raului^^. Deci in concluzie pot zice ca a exagerat, dar ideea lui este brilianta.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:24 pm

Oarecum a procedat bine.El intr-adevar tinea cu binele, aceasta este forma de dreptate pe care a ales-o.Totusi, vazand ca i se acorda atentie,ca e mai sus ca unii, cred ca a aparut acea superioritate, intr-un cuvant i s-a urcat la cap.De exemplu se observa o mare diferenta intre Light de la inceput, ce explora death note'ul si cel de la sfarsit care isi urmarea scopul cu mai mare interes.
Sus In jos
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 2:59 pm

Pai mie nu mi se pare ca a procedat corect, chiar daca ii ucidea pe criminali, el ce era atunci? O.O' dorea o lume mai buna nu? ok poate ar fi reusit sa o faca, dar totusi devine cam obsedat de chestia asta cu ucisul criminarilor si astfel devine un personaj enervant.
Da, a vrut o lume mai buna, a vrut sa omoare criminali. Dar totusi si criminalii aia sunt fiinte umane, deci el nu tot criminal e la randul lui? Si in plus a inceput sa exagere si sa omoare tot mai multa lume. Anyway l-a inceput mi-a placut de el si ideea lui dar totusi pe urma mi-am dat seama ca si el e in aceeasi oala cu criminalii pe care ii ucide.
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
Fake SmilE
Chibi
Fake SmilE

feminin
Numarul mesajelor : 68
Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti.
Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Warn :

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeDum Feb 15, 2009 11:12 am

Nu mi se pare ca a procedat corect.Chiar deloc.
Adica frate..oricine ar fi persoana respectiva n-ai dreptul sa-i iei viata.
Si practic e foarte aiurea.Nu creea o lume mai buna "curatand" lumea de cirminali.Pentru ca dupa ce termini cu un rau...dai de altul.El era de fapt mai cirminal decat toti pe care i-a ucis.Si oricum nu stiu cat de posibil era sa realizeze ceea ce si-a propus.
Sus In jos
drunk_rabbit
Lool
drunk_rabbit

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 33
Oras natal : Peste tot si nicaieri

Warn :

Data de inscriere : 01/03/2009

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitimeDum Mar 01, 2009 2:41 pm

Pey nu era obsedat , bine devenise putin , dar si el dorea o lumea fara infractiuni , o lume unde sa poti sta linistit ca dupa colt nu e niciun criminal care asteapta sa te omoare , desi si el a devenit criminal omorand acei oameni nevinovati , insa ca sa reusesti ceva trebuiesc facute sacrificii , de exemplu un razboi nu-l poti castiga fara sa pierzi macar un soldat. Cat despre lumea noua , el a incercat sa creeze o lume noua eliminand partea bolnava a ei , de exmplu si noi facem asta , daca avem o planta careia i s-a uscat o frunza , rupem frunza uscata ca sa poata creste alta noua si verde in locul sau
Sus In jos
http://shine-of-butterfly.forumgratuit.ro/forum.htm
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect?   Credeti ca Light a procedat corect? Icon_minitime

Sus In jos

Credeti ca Light a procedat corect?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?
» L vs Light
» Kira vs Light

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Death Note-
Mergi direct la: