The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 24, Joi Noi 21, 2024 7:41 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Right_bar_bleue

Warn :
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Empty
MesajSubiect: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:19 am

Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz ? Credeti ca cei doi se potrivesc ?
Mie una imi pare un cuplu dragut .
Si da , se potrivesc foarte mult ^^
Amandoi sunt atata de zapaciti , ar face un cuplu frumos .
Melisa e tare draguta si puternica , iar Kurz e tipul de barbat care-i trebuie ei , adica unul pervers
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeMier Feb 11, 2009 6:14 pm

Pai, cuplul meu preferat xD. Le sta bine impreuna, amandoi sunt nebuni, Kurz este pervers, asa cum zice si Topy, iar Melissa este o fata cu capu' pe umeri dar este si haioasa si chiar mi s-a parut romantica O.O... ei se potrivesc destul de mult.

PS: Imi plac tare mult replicile care si le dau cand sunt fata in fata :]].
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Varsta : 30
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:27 pm

Nu prea ii vad ca un cuplu pe cei doi desi se pare ca se plac cat de cat.Melissa e serioasa si matura iar Kurz e cam imatur.Singurul lucru pe care l-ar putea avea in comun e faptul ca sunt mai nebuni din fire.
Sus In jos
...:::Blue~Queen:::...
Lool
...:::Blue~Queen:::...

Numarul mesajelor : 18
Varsta : 27
Oras natal : CeRuL
Stare de spirit : ...spirit?ink nu's moarta :))

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 6:40 pm

Daaa ..Melissa e asa dulcica cand ii vine sa ii traga o palma cu picioru stang lui Kurz si el e un pervers si jumatate .Si a fost tare atunci in jacuzzi cand Mao Melissa vorbea despre un anumit barbat si Kaname si-a dat seama ca de Kurz e vorba .
Sunt niste nebuni ,si imi place ca isi ascund ca se iubesc ,cel putin Mellissa.
Sus In jos
ItzsyBitzsy
Heart bit
ItzsyBitzsy

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Oras natal : ShitzyWorld^^

Warn :

Data de inscriere : 15/03/2009

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitimeDum Mar 15, 2009 9:18 pm

Mie mi se pare un cuplu foarte reusit.
Kurz este asa de pervers n.n', iar Mellisa o fata cu capul pe umeri. Desi cateodata se resping, ese vede ca tine unul la celalalt :3. Deci este un cuplu perfect si potrivit 100%.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?   Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz? Icon_minitime

Sus In jos

Ce credeti despre cuplul Melissa si Kurz?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Kurz vs Sousuke
» Cuplul Preferat
» Credeti ca Light a procedat corect?
» Parere despre Bleach
» Inuyasha-parere despre personaj

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Full Metal Panic-
Mergi direct la: