| In acest moment... | |
|
+8drunk_rabbit Fake SmilE Lorette Chappy Coumarin Lina Inverse Pandora SinQ 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: In acest moment... Lun Feb 16, 2009 3:30 pm | |
| Completati spatiile libere :
In acest moment... Vad: ____ Aud: ____ Simt: ____ Miros: ____ Iubesc: _____ Urasc: ______ Doresc: _____ Gandesc: ____ Mananc: _______ Beau: _____ Fac: ______ ----------------------------------------------- In acest moment... Vad: Monitorul si ce postez, in rest imprejurimile xD Aud: Fosnitul focului si tipatul lui fratemiu Simt: Cum mi se urca sangele la cap x( Miros: Aer... nimic n.n' Iubesc: Animals =^^= Urasc: Insects >< Doresc: A long vacation Gandesc: "I think i giong crazy x( !" Mananc: Alune ^^ Beau: Nimic... Fac: Hmmm... deocamdata stau, de facut imi fac doar nervi >_<' | |
|
| |
Pandora Heart bit
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 31 Oras natal : Summer Memories Stare de spirit : Bored Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Mar Feb 17, 2009 3:57 pm | |
| Vad: Monitorul doh' Aud: 12012 - Cheeky doll O.O Simt: Ca nu am chef sa-mi tac tema la romana Miros: Nimic lol Iubesc: My friends and music Urasc: Scoala z.z' m-am saturat de ea pana peste cap... si timpul Doresc: Sa vina ziua de sambata Gandesc: " Trebuie sa citesc mai mult o.o " Mananc: Nimic Beau: Apa Fac: Ascult 12012, vorbesc pe mess si uhm postez pe forum? o.O' | |
|
| |
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Mier Feb 18, 2009 11:05 am | |
| Vad: Ecranul monitorului si ceasu care trecere asa repede Aud: trancaneala lu' bunicamiu Simt: cum ma apuca groaza (am 2 ore de info!!!) Miros: floricele arse (de pe hol) Iubesc: sa nu-l vad pe tata in camera Urasc: sa ies la 7 seara Doresc: sa arda liceu Gandesc: ce frumoasa ar fi profa de psiho fara cap Mananc: rabdari prajite Beau: apa din cana goala Fac: tema la ro | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: In acest moment... Mier Feb 18, 2009 3:13 pm | |
| Vad: Camera... culori... ce scriu... imprejurimile O.o' Aud: Baraitul unitatii si sunetul tastelor Simt: Caldura care ma dogoreste in spate Miros: Aer Iubesc: Uhm, netul o.-' Urasc: Scoala si tema la matematica z.z Doresc: Sa manance cainii scoala Gandesc: "Patetic. Penibil. Banal. Jalnic O_______O'" Mananc: Tava in tava xp Beau: Nimic Fac: Etto, postez, respir, scriu, gandesc, ma misc etc. >-o | |
|
| |
Coumarin Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 64 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Mier Feb 18, 2009 5:56 pm | |
| Vad: ochii mei,nasul meu, gura mea, telefonul meu, nervii din mine etc Aud: Evanescence - Weight of the world Simt: nervi si frig Miros: nervii Iubesc: in acest moment... Amy Lee and Puki u.u Urasc: pe EA!!! Doresc: sa ma razbun cu un cui batut in cap u.u Gandesc:"Jur ca o sa te ia naiba u.u" Mananc: nervi Beau: nervi Fac: nervi u.u | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Joi Feb 19, 2009 10:03 pm | |
| Vad: multe foi albe @.@ Aud: mark ronson & lily allen-oh my god si cum vorbesc astia in "regina"[se uita tata ca e misto viata tiganilor ~.~] Simt: o foame cat mine de mare Miros: ceva care imi inteapa nasul dar e placut Iubesc: vacanta Urasc: educatia antreprenoriala @.@ Doresc: sa termin odata cu foile astea ca mam saturat de ele Gandesc: profa de atp nu are viata proprie ~.~ Mananc: nimiiiiic T_T,si mie foame de mor Beau: nimic...da tot mie foame T_T Fac: scot la imprimanta niste tampenii pentru proiectul la atp din cauza caruia nu pot sa mananc[shitty world ~.~] | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: In acest moment... Joi Feb 19, 2009 11:50 pm | |
| Vad: ecranul pc-ului Aud:cum urla unii pe la tv.. Simt:ca sunt obosita TT__TT Miros:nimic Iubesc: zapadaaaaaaaa :x Urasc: ziua de maine caci ma vor freca iar baietii cu zapada >.<' Doresc:sa ninga non-stop Gandesc: sa ma culc acum ? sau peste o ora ? ::)): Mananc:un mar Beau:7up Fac: mananc , postez , beau suc si vorbesc cu lumea pe messinger | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Dum Feb 22, 2009 1:59 pm | |
| In acest moment... Vad:Monitorul Aud: barfele lu' mama Simt: plictiseala si nervi Miros:ananas Iubesc: tapinarii Urasc: multe Doresc:sa fiu singura Gandesc: La ce gandesc Mananc: nimic Beau:nimic Fac:nimic interesant | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: In acest moment... Dum Feb 22, 2009 4:37 pm | |
| Vad: ____Camera, ce postez, mainile mele, etc. ... O.O' Aud: ____Muzica - Akcent- Stay with me O=O Simt: ____Durerea de cap TT.TT Miros: ____Aer ><' Iubesc: _____Kitty, meowww =^^= Urasc: ______ Gerrul, frigul ><' Doresc: _____Putina liniste si relaxare T.T Gandesc: ____"Incep sa ma plictisesc..." Mananc: _______Nimic Beau: _____ Nimic Fac: ______Postez, ceea ce face omul, etc. | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Dum Mar 01, 2009 4:49 pm | |
| Vad: oi Aud: oi: )) Simt: oi Miros: pufuleti Iubesc: oile Urasc:muuulteee Doresc:o oaie mov Gandesc: la o oaie mov Mananc: pufuleti Beau:nimic Fac: stau | |
|
| |
drunk_rabbit Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 33 Oras natal : Peste tot si nicaieri Karma : Warn : Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Dum Mar 01, 2009 6:34 pm | |
| Vad: ____forumul Aud: ____muzica:Sisu si Puya-Pune-i la pamant Simt: ____ameteala Miros: ____acadeaua Iubesc: _____morcovii Urasc: ______plictiseala Doresc: _____sa nu mai fiu plictisit Gandesc: ____ca sunt prea plictisit si ametit Mananc: _______acadea Beau: _____Pepsi Twist Lemon Fac: ______tastez , respir , clipesc | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Lun Mar 02, 2009 4:12 pm | |
| Vad: ____plusuri[cu "sh" O.O"] Aud: ____the cardigans-kiss me Simt: ____stupiditate @.@ Miros: ____ciocolata Iubesc: _____noul meu bou care canta ^.^ Urasc: ______ca nu mai intra pinku bunny biscu[un cole] pe mess >.>" Doresc: _____sa mananc mancare Gandesc: ____ce idi pot fi,nu mai am the cranberries in pc >.< Mananc: _______nimiiiic T_T Beau: _____apa minerala Fac: ______nimic din ce as vrea | |
|
| |
drunk_rabbit Lool
Numarul mesajelor : 21 Varsta : 33 Oras natal : Peste tot si nicaieri Karma : Warn : Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Mier Mar 04, 2009 10:04 am | |
| Vad: ____forumul Aud: ____muzica:Smiley & Alex & Don Baxter & Marius Moga-Am bani de dat Simt: ____plictiseala Miros: ____nimic Iubesc: _____somnul Urasc: ______ca mi-e somn Doresc: _____sa nu mai fiu plictisit Gandesc: ____ca mi-e somn Mananc: _______nimic Beau: _____Timbark de mere Fac: ______tastez , respir , clipesc , m aplictisesc | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: In acest moment... Joi Mar 05, 2009 7:03 pm | |
| In acest moment... Vad:Forumul Aud: Vorbele lui fratimiu x.x Simt: Mirosul fumului O.o' Miros: Fumul... Iubesc: Woltf's <3 Urasc: Spiders >< Doresc: O ciocolata calda si liniste din parte lui fratimiu Gandesc: "Urasc ziua de maine T.T'" Mananc: Orbit O.o' Beau: Nimic... Fac: Ce se vede^^' | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Lun Mar 16, 2009 10:48 am | |
| Vad:De fapt revad..Bleach episodul 55^^...Mi-am propus sa vad Bleach la fel cum se dadea pe Animax pentru ca m-am gandit ca in acest fel voi putea vedea toate episoadele XD Aud: Pe Ichigo...Ba nu...Ichirin no Hana^^ Simt:Ca ma doare spatele... Miros: Mirosu' din casa... Iubesc: Ca suntem atat de departe de 11 Iunie...Am sa fac infarct la cat de fericita am sa fiu Urasc: Ca tre sa merg la doctor Y^Y Doresc: Sa nu merg la scoala^^ Gandesc:Ca azi o sa chiulesc de la desen XD Mananc: Sminturi^^ Beau: Nimic Fac: Adica postez^^ | |
|
| |
Fake SmilE Chibi
| Subiect: Re: In acest moment... Lun Mar 16, 2009 10:57 am | |
| Vad: forum Aud:tv'u Simt: ca mi-e raau Miros:spirt Iubesc: nimic Urasc: ca azi tre sa ma duc la scoala...[dupa 2 zile lipsa e preaa greeu] Doresc: sa nu merg nici azi la scoala Gandesc: cum so conving pe mama sa o suna pe diriga fara sa intre la banuieli Mananc:nimic Beau:ceai Fac:postez si tusesc | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Lun Apr 13, 2009 7:19 pm | |
| Vad: forum Aud:Stirile PRO TV de la tv Simt:ca mi-e somn Miros: ceai verde Iubesc: pe mine Urasc: sa fac orele Doresc: sa dorm mine pina tirziu Gandesc: Ca mine poate nu ma va intreba temele pentru acasa Mananc:nimic Beau:apa potabila Fac:dormitez | |
|
| |
Sayu Heart bit
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Oras natal : Ploiesti Stare de spirit : crazy Karma : Warn : Data de inscriere : 10/05/2009
| Subiect: Re: In acest moment... Joi Mai 21, 2009 9:57 pm | |
| Vad: forum Aud: endingul de la Ouran High School Host Club Simt: ca mi-e pofta de inghetata Miros: flori Iubesc: sa lenevesc Urasc: sa dau maine teza la mate Doresc: sa ma joc cu pisica:-" Gandesc: Ca am chef de chiul maine Mananc: chipsuri Beau: nimic Fac: tastez :D | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: In acest moment... Vin Mai 29, 2009 8:59 pm | |
| Vad:Ceata dupa ochi si niste culori amestecate pe monitor Aud: Glasul fetei ce canta in TV Simt: Cum mi se ridica sangele la cap daca mai ascult melodia aia Miros: Nimic... Iubesc: Vara <3 Urasc: Sa-mi fie sete Doresc: Doar eu stiu... Gandesc: "Cantec enervant" Mananc: Nimic Beau: Nimic Fac:Postez | |
|
| |
SweetSugar Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 26 Oras natal : New Bucharest >:) Stare de spirit : Madness is Contagious!! MWHAHAHA!!! Karma : Warn : Data de inscriere : 30/04/2011
| Subiect: Re: In acest moment... Sam Apr 30, 2011 8:15 pm | |
| Vad: Forumu Aud: Un japonez de la TV vorbind ( Imbatabil Banzuke e emisiunea 0.o, dp Animax, logic) Simt: Cum apas pe butoanele de la tastatura Miros: Lenor ca maicamea spala rufele XD Iubesc: Ca mai e putin si vine vacanta :x Urasc: O colega de la scoala, Imi vine s'a o lovesc si sa vomit doar cand ma gandesc la ea x-( Doresc: Sa vina vacanta mai repede Gandesc: Ce scuza sa inventez ca sa nu merg la scoala Mananc: Ciocolata:x Beau: Suc Nestea cu Mango :x Fac: Postez mesaju asta
| |
|
| |
SweetSugar Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 26 Oras natal : New Bucharest >:) Stare de spirit : Madness is Contagious!! MWHAHAHA!!! Karma : Warn : Data de inscriere : 30/04/2011
| Subiect: Re: In acest moment... Dum Mai 22, 2011 6:11 pm | |
| Vad: ecranu, incaperea, la TV pe Monica Columbeanu o-o Aud: pe Moncia C. vorbind .-. Simt: tristete ca ma duc maine la scoala TT.TT Miros: aer Iubesc: ca mai e mai putin pana vine vacanta ^^ Urasc: ca tre sa astept sa vina vacanta ._. Doresc: sa vina vacanta aia mai repede ca mi se urca sangele la cap de la atata asteptat Gandesc: " nu mai tace Monica din gura...ma enerveaza..tre sa schimb programu " Mananc: aer ...so tasty... Beau: aer... mai tasty... Fac: postez , apas pe butoanele de la tastatura, clipesc etc... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: In acest moment... | |
| |
|
| |
| In acest moment... | |
|