| La ce anime te uiti in acest moment ? | |
|
+5dark_inside_like_a_demon Pucca Chappy SinQ Lorette 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| |
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Mar 16, 2009 1:40 pm | |
| Heh... momentatn vad seria a doua din Vampire knight^^. Noroc cu Darky ca a pus link-urile, astfel nu cred ca stateam eu sa caut episoadele^^'. Sunt la episodul al 5-lea si devine din ce in ce mai tare xD. Si mi se pare ca Setsuna nu moare... am vazut si eu cateva episoade din AS^^. | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Mar 16, 2009 3:53 pm | |
| hehe,eu am vreo 7 animeuri incepute si deabia gasesc timp[vreau sa le termin sa trec la altele,am atatea pe lista care ard sa le vad ] on-going:Bleach/Clannad-after story~/jigoku shoujo mitsuganae/toradora +toradora special(SOS) ah,mor sa astept o saptamana episoadele dar sunt super animeurile astea complete:Shaman king -lam vazut la tv dar ma tin de el sal revad de ceva vreme yu gi oh gx-la inceput am crezut ca o sa fie mai tare seria a 3ea dar nu mi se pare la fel de buna ca la inceput ....desi e inca bunicel xD pana la sfarsitul saptamanii cred ca voi termina clannad[apare ultimul episod,nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang] si shaman king[mai am 17 episoade deci cred ca imi fac sperante false la ce mult timp am avut pt anime in ultima vreme si vad ca lumea ma taraie in si mai multe proiecte ca pana acum @.@] oh well....am animeuri pe crae vreaaaaaau sa le vad deci ,i`m getting to it | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Mar 16, 2009 7:53 pm | |
| Ah...Mai am de urmarit seriile de la Slayers =))...Revolution si Evolution-R...Si epsiaodele din Bleach...Si tocmai m-am apucat de Fate/Stay Night...Yeah...Daca-i fain am sa-l las,daca nu...Soarta^^ | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Mar 16, 2009 9:11 pm | |
| pai, pe moment ma uit la*trage o gura de aer*: Bleach D.Gray Man Ergo Porxy Eureka Seven(prefer mai mult manga oricum) Ghost Hunt Higurashi no Naku Koro ni Korozuka Naruto Shippuden Darker than Black Soul Eater The Melancholy of Haruhi Suzumiya Jigoku Shoujo Mitsugane Red Garden etc...mai erau cateva...dar alea is mai mult in on hold^^" | |
|
| |
Devil_Chou Heart bit
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Dum Apr 12, 2009 5:47 pm | |
| poi pe moment ma uit la code gess si shugo chara care este on-going -.-" singurul pe care il urmaresc asa | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Apr 13, 2009 6:54 pm | |
| OF sunt atit de multe nicin u reusesc sa stau pe forumuri pe chat etc etc Deci: 1.Trinity Blood-5 episoade 2.Kiddy Grade-2 episoade 3.Hellsing-mai am 5 serii si termin 4.Chobits la fel ca Hellsing 5.Spiral -mai am 3 sau 4 serii 6School Warriors,School Wars e tot aceiasi privesc pentru ca mai am 7 sezoane | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Mar Apr 14, 2009 1:08 pm | |
| hehe,eu am inceput soul eater[ep 10].incep sa ma obisnuiesc si cu personajele si plot-ul,finally,e destul de amuzant ^.^ in rest mai am bleach inca ,yu gi oh gx[am boxele stricate si numi place cum se aude la ei ~.~],nu mai gasesc ultimele 2 episoade la mitsuganae ...~.~ si cam atat ar fi important | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Joi Apr 16, 2009 9:08 am | |
| Incerc intr-un final sa termin Saint Beasts care ma tine din 2008 T.T si in rest incerc sa caut episoade de la Clannad, Shugo Chara si Code Geass. | |
|
| |
Sayu Heart bit
Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Oras natal : Ploiesti Stare de spirit : crazy Karma : Warn : Data de inscriere : 10/05/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Lun Mai 11, 2009 8:23 am | |
| Pey in momentul acesta ma uit la Ouran High School Host Club , dar mai am pe lista : Air Gear , The Melancholy of Haruhi Suzumiya , Sugar Sugar Rune , Nana si cam asa ceva . | |
|
| |
Serena C.C. Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Oras natal : Britannia Karma : Warn : Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Joi Aug 20, 2009 2:32 pm | |
| Hmm, momentan vad Shugo Chara [facusem o pauza si m-am reapucat], e ongoing dar inca mai am cateva episoade de vazut din cele existente pana acum si Naruto [si la el facusem pauza deoarece imi reformatasem pc-ul si pierdusem ep]. | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Vin Apr 02, 2010 1:00 pm | |
| muhaha.baaack~ ^si eu vreau sa ma apuc de shugo chara dar habar nu am cand o voi face >.> other than this...: Baka to test no shoukanjuu Bleach darker than black special fairy tail reborn! nodame cantabile finale sketchbook~full colours venus versus virus si...mai citesc si manga... | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? Sam Apr 03, 2010 2:55 pm | |
| Eu la moment 1.Hirugashi no naku koro ni (ambele sezoane+OVA) 2.Bakemonogatari 3-Umineko no naku koro ni | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: La ce anime te uiti in acest moment ? | |
| |
|
| |
| La ce anime te uiti in acest moment ? | |
|