| Cum ati aflat de anime-uri? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Cum ati aflat de anime-uri? Lun Feb 16, 2009 12:42 pm | |
| Cum ati aflat de anime-uri?
La mine-i poveste lunga, da o spun pe scurt. Intr-o seara ma uitam la un reportaj pe Animal Planet si fu reclama. Schimb yo canalele si dau de Animax, mai exact de ep. 10 din Slayers (ala cu Shabranigdo). Ma uit yo vreo 2-3 minute, apoi dau la altceva (doamne, ce proasta fusesi). Dupa vreo 3-4 zile, iar nimeresc un ep. (ala cu logodna, cu Halas). Ma uitasi la tot si-mi placu. A doua zi am inceput sa notez ep. pe un caiet, apoi am intrat pe net sa caut info (k nu stiam decat vreo 2-3 nume) si vazusi pe un site k scria in dreptul lui Anime. Apoi am aflat ca si Sonic X, de care fusesem pasionata pana atunci, tot anime era..... | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Lun Feb 16, 2009 2:25 pm | |
| Etto, eu stiu ce anime-uri de la varamea, care este de aceeiasi varsta cu mine. Prima data am vazut cu ea Sonic X, care nu-mi placea deloc, dar dupa a doua zi ma uitam cu gura cascata la ele. Asta a fost acum ceva ani buni^^'. | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Lun Feb 16, 2009 2:34 pm | |
| e o poveste banala si scurta.cum stiti cu totii deja ca in zilele astea nu e nimic la tv ,in timp ce butonam am dat de animax,la gravitation.mam uitat la el,mia placut[yaoi,logic:X] si zilele urmatoare miam amintit ca vazusem pe un forum ceva de gravitation[umblam fara logica prin forumuri atunci]..si cand am cautat am gasit normal mai multe forumuri anime de pe care am invatat mai multe despre ele.am fost hepy sa aflu ca shamn king[pe care il vedeam inainte cu tata] nu era un desen oarecare xD | |
|
| |
larysa-alexis Lool
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 30 Oras natal : Constanta Karma : Warn : Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Sam Feb 28, 2009 4:19 pm | |
| la mine park...imi amintesc si acuma...ca atunci cand mi-am schimbat firma de la tv...din intamplare...avea reclama si eu cautam ceva la care sa ma uit..si in momentu ala atunci cum era pe A+ avea Inuyasha...am fost curioasa sa vad cum se lupta^^asa ca nu am mai schimbat...si asa tin minte ca a inceput sa imi placa nu e cine stie ce poveste^^" | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Sam Feb 28, 2009 6:54 pm | |
| eu habar n-am cum am aflat de anime-uri..pur si simplu stiu ca ma uitam in continuu la Shaman king, Jigoku Shoujo si Sonik X(habar n-aveam ca asta era animeO_____o)...cea mai scurta poveste ever+))...sorry, dar altceva chiar nu mai am ce sa zic:D | |
|
| |
larysa-alexis Lool
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 30 Oras natal : Constanta Karma : Warn : Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Dum Mar 01, 2009 12:59 pm | |
| aaa da si shaman king este un anime...si ce ma mai uitam...sau la naruto....la asta chiar nu m-am gandit^^" | |
|
| |
Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Mar Mar 17, 2009 10:43 am | |
| Well...Nu stiu ce sa spun...Inca era A+ cand am vazut primul anime...Schimbam si eu programele(fiind ca fratimeo cu capu' numai in desene) si am dat de Mew Mew Power...Normal ca mi-a placut o.O...Si dupa aia n-am mai vazut episoadele ca nu stiam la ce ora erau(normal...Eu nicodata nu ma uit sa vad ce ora e)...Apoi am dat de Slayers...Da' era Try si era si pe sfarsite :))...Apoi de Kiddy Grade si tot asa^^ | |
|
| |
SweetSugar Lool
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 26 Oras natal : New Bucharest >:) Stare de spirit : Madness is Contagious!! MWHAHAHA!!! Karma : Warn : Data de inscriere : 30/04/2011
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? Sam Apr 30, 2011 8:31 pm | |
| Deci era tarziu si ma plictiseam asa ca am schimbat canalele si am nimerit la Animax , atunci era Kiddy Grade. M'am uitat putin apoi m'am plicti ( aww oare de ce?). Asa, dupa ceva timp am descoperit un site: "desenatori.ro". Acolo am vazut ca mai multi desenau anime asa ca am desenat si eu si au inceput sa'mi placa. Apoi am inceput sa ma uit la animax. Am aflat ca si pokemon si naruto erau anime o.o, ce ma uitam si nici macar nu stiam ce erau o.o . End ^.^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ati aflat de anime-uri? | |
| |
|
| |
| Cum ati aflat de anime-uri? | |
|