| Din ce anime e poza? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Din ce anime e poza? Dum Mar 08, 2009 3:02 pm | |
| Etto... stiu ca multi dintre voi aveti pe PC multe poze anime si unele dintre ele nici macar nu stiu carui anime apartin sau pur si simplu i-ati uitat numele. Puneti poza aici sub forma de link sau spoiler si cine stie din ce anime este poza va spune^^. Sper sa nu fie un topic inutil. Enjoy. | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Dum Mar 08, 2009 7:39 pm | |
| Am eu o poza mai ciudata . Habar nu am din ce anime e T___T dar as vrea sa aflu . Aceasta e poza: - Spoiler:
Cred ca e dintr-un anime , dar nu stiu din care ><". Stie cineva ? Dev Edit: Eu habar nu am... | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Dum Mar 08, 2009 9:44 pm | |
| Heh... se pare ca am si eu nevoie de ceva ajutor... am uitat total din ce anime e poza de mai jos ><'... si am mai multe poze cu ea, but i can't still remember... - Spoiler:
Sper sa stie careva . | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Dum Mar 08, 2009 9:52 pm | |
| uhmO_O...la Topaz prima data am crezut ca-i fate stay night, dar nu cred.... parul fetei stiam ca e mai lung
la SintaX_Dev e cu siguranta anime-ul Fate stay night....aici e Rider in poza^^..sper ca am ajutat cu ceva....in privinta celei dintai poze am sa mai cercetez | |
|
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Dum Mar 08, 2009 9:58 pm | |
| Arigato Darky-Chan^^ [Pot sa-ti zic asa nu? Oricum nick-ul tau e prea lung si mie lene sa-l scriu pe tot^^']... Stiam eu ceva cu "fate", imi statea pe limba, dar nu puteam sa imi aduc aminte^^. Thx ^o^. | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Joi Apr 02, 2009 10:05 pm | |
| Okay , okay , mai am o poza @______@ Tipa asta e din vreun anime?: Onegai ,help me | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| |
| |
SinQ Sunshine
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? Mier Iun 24, 2009 9:51 pm | |
| Topaz si Hakufu chiar nu am nici-o idee din ce anime-uri sunt pozele... I'm confused O.O'. Nu pot sa-mi dau seama... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Din ce anime e poza? | |
| |
|
| |
| Din ce anime e poza? | |
|