SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Parere anime Dum Feb 15, 2009 1:58 pm | |
| Nana mi s-a parut un anime bun. Am vazut filmul care si el mi s-a parut la fel de bun.
Poveste: Destul de oiginala, nu am mai intalnit niciun anime asemanator. Nu mi s-a parut plictisitor, ba chiar interesant. Adica vreau sa zic ca doua fete cu acelasi nume, personalitati total opuse sa stea in acelasi aparement, mi se pare O.O. Povestea m-a acaparat.
Grafica: Excelenta. Personajele sunt superb conturate, mai ales Nana cea gothica [ii uita-si numele >.<]. Mi-a placut in special fata si ochii.
Coloana sonora: Sonora este si ea la fel de buna, am toate melodiile anime-ului, cel putin mie mi s-au parut o coloana sonora buna si potrivita pentru anime.
Personaje: Well, fiecare personaj din anime este bine realizat, imi plac mult personalitatile Nane-lor O.O.
Cam atat am avut de zis, anime-ul merita un 9.60 din partea mea.
Ultima editare efectuata de catre SinQ in Lun Iul 13, 2009 6:51 pm, editata de 1 ori | |
|
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Parere anime Dum Mai 17, 2009 10:23 am | |
| omg,animeul asta mia placut asa de mult incat am inceput sa citesc si manga sa vad ce se intampla in continoare[pacat ca nu mai fac si restul sezoanelor ~.~] animeul asta e unul din cele mai bune,in primul rand pentru ca e o poveste destul de aproape de realitate[destul de aproape pt ca nu oricine cunoaste asa celebritati dar i se poate intampla asa ceva si cu persoane "obisnuite"].este putin probabil sa nu te regasesti in unul din personaje intrun punct.e si dramatic,si amuzant,ingrijorator 0.0 .Personajele interactioneaza bine si sunt foarte bine gandite si prezentate-toti,si cei mai mici, au cateva detalii de contur aparute .ador personalitatea lui ya-san,nobuo si toti ceilalti.Viata nu e asa usoara,mai ales sa intri in industria celebritatilor -personajele se maturizeaza pe parcurs,devin din ce in ce mai puternice si nu renunta chiar daca o mai dau in bara.tot raul spre bine ^.^". din puct de vedere al graficii si coloanei sonore nu mai are rost sa vorbesc,sunt grozave.si blast si trapnest au un sound mult prea tare. desi parca nu mai avea acelasi gust pe la sfarsit animeul asta e de 10 . | |
|