Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Hell girl-parere despre anime | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Hell girl-parere despre anime Joi Ian 29, 2009 9:56 am | |
| Cum vi se pare animeul ? Mie una imi place foarte mult Povestea e foarte interesanta si chiar originala ! Grafica si coloana sonora sunt perfecte iar personajele tare dragute ! Imi plac toate episoadele , mai ales primu' , acela a fost episodul meu favorit :X: Hell Girl e un anime de nota 10+++ | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime Joi Feb 05, 2009 8:51 pm | |
| Interesant anime, chiar foarte original dupa parerea mea. Imi place ca are drama, ceea ce face anime-ul foarte palpitant. Povestea e sadica, iar personajele au fiecare trecutul lor sumbru. E un anime bine realizat, mi-a facut placere sa ma uit la el, iar ptr. cei care nu l-au vazut vi l-as recomanda cu mare placere^^. | |
| | | BlitzZMay Chibi
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 30 Oras natal : monde mystique Stare de spirit : evil :3 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime Joi Feb 12, 2009 11:35 pm | |
| Hell girl e un anime ce a fost foarte apreciat in Japonia, a avut un succes chiar fenomenal pot spune.Cred ca nu e foum in care sa nu se discute de anime, e foarte reusit, nota zece pentru grafica, personaje, poveste, pentru absolut tot. Imi place mult ideea...existenta unui site unde te poti razbuna..plus ca e misto ca pe la sfarsitul fiecarui episod puneau ca totul e pura coincidenta iar unii se apucau sa caute desi e clar ca e fictiune xD | |
| | | Pandora Heart bit
Numarul mesajelor : 40 Varsta : 31 Oras natal : Summer Memories Stare de spirit : Bored Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime Vin Feb 13, 2009 3:08 pm | |
| Ador anime-ul acesta, e unul din preferatele mele. Ador grafica si cum sunt facute personajele si abilitatile lor, imi place si ideea, doar ca nu cred ca exista asa ceva e doar fantezie. Mi-au placut toate episoadele, cele din prima serie nu prea au legatura intre ele, mai ales l-a inceput. Iar ultimul episod din seria Futakumori e grozav, cum a fost uciasa Ai, e atat de trist, dar totusi un episod bun. Ador coloana sonora. Prea multi ador lol o_o | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime Dum Feb 15, 2009 8:25 pm | |
| animeul e unul deosebit prin idee....cine zice ca a plagiat animeul Death Note, n-are dreptate.....grafica este superba, majoritatea personajelor fiind desenate frumos, mai ales Ai....are ochii superbi.....coloana sonora este reusita, ideea originala....actiunea in primul sezon putin plictisitoare, deoarece stiam ca la sfarsit fiecarui episod persoana care suferea desfacea firul, iar Ai isi repeta discursul acela plicticos...daca facea cateva replici pentru fiecare caz in parte mai mergea......dar asa a devenit oarecum boring....asta n-am observat decat de curand, cand ma uitam la al treilea sezon din Jigoku Shoujo.....personajele sunt destul de complexe, dar totusi unele sunt prea plangacioase...uneori devine patetica situatia...dar a existat un episod in care stiu ca am plans fara sa ma mai opresc...
partea cea mai tragico-comica la acest anime is o parte din episoadele din seria intai(acum sincer si din seria a treia), cand mureau oameni pe degeaba.....e o chestia care arata ca oameni doresc razbunare din prostie, gresind uneori persona pe care ar trebui sa se razbune...
animeul are si o tenta psihologica, iar asta imi place....la urma urmei, cand vrei sa te razbuni pe cineva, incalci o lege a Domnului(iar daca mai doresti sa si moara...)
pe o scara de la 0-10 i-as da 7....avand in vedere calitatea si comparand si cu alte anime-uri | |
| | | Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime Mar Mar 31, 2009 11:09 am | |
| Mie imi place anim-ul desi nu l-am vizonat bine o grafica foarte buna si scenariu e bun de tot Protagonistii te face sa nu-ti ei ochii de la ecran si pe serie ce trece mai mult afli si vrei mai mult si mai mutl.Imi place ca e horror imreuna cu drama in unele cazuri un pic de comedie intre ajutoarele ei ca anime imi place mult!!!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hell girl-parere despre anime | |
| |
| | | | Hell girl-parere despre anime | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |