The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Hell girl: Buna sau rea?

In jos 
+4
Pandora
BlitzZMay
SinQ
Lorette
8 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Hell girl: Buna sau rea? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Hell girl: Buna sau rea? Right_bar_bleue

Warn :
Hell girl: Buna sau rea? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hell girl: Buna sau rea? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Hell girl: Buna sau rea? Empty
MesajSubiect: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:58 am

Dupa parea mea Hell Girl nu este buna . O ajuta ea oamenii scapandu-i de anumite persoane..totusi nu e bine ce face , dupa parerea mea !
Enma Ai e intr-un fel si buna . Ea nu face pe fata iadului pentru ca vrea , ci pentru ca e nevoita !
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Hell girl: Buna sau rea? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Hell girl: Buna sau rea? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeJoi Feb 05, 2009 8:50 pm

Pai fata isi face doar treaba. Nu stiu daca e buna sau rea, depinde din ce privinte e luata. Dupa parerea mea ceea ce face Ai este doar o "slujba", ca sa zic asa. Deci nu cred ca este rea... poate ca persoana care a pus-o sa faca asta e rea, but ea nu mi se pare ca e. Si nici prea infricosatoare nu arata...^^
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
BlitzZMay
Chibi
BlitzZMay

feminin
Numarul mesajelor : 84
Oras natal : monde mystique
Stare de spirit : evil :3

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 11:36 pm

Eu nu stiu ce sa zic...cred ca nu e nici buna dar nici rea, pare pe undeva la mijloc.Sunt multe chesti de discutat aici.La prima vedere pare foarte rea si cam ciudata dar pe parcurs iti dai seama ca nu e chiar asa.
Sus In jos
Pandora
Heart bit
Pandora

feminin
Numarul mesajelor : 40
Varsta : 31
Oras natal : Summer Memories
Stare de spirit : Bored

Warn :

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 3:08 pm

Well eu nu stiu ce sa zic x.X' e si buna si rea.
O consider personaj negativ pentru ca ajuta oamenii care vor sa-i trimita pe altii in Iad, totusi omul nu ar trebui sa se razbune singur ci sa astepte pentru ca va fi razbunat.
E si personaj pozitiv pentru ca nu stiu, uneori am impresia ca si merita acei oameni, dar nu stiu z.z ea doar ii duce acolo nu ea ii trimite, deci nu e chiar asa rea.
Anyway cred ca e ambele, oricum e foarte greu de ales >_>'
Sus In jos
http://ivory-irony.blogspot.com/
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 9:14 pm

mi s epare foarte ok...nu e rea, ceea ce face nu e un lucru bun, dar nici un lucru din calea afara de rau....asta e meseria ei si n-are ce face.....daca ar fi intr-adevar rea, nu ar mai spune persoanelor carora le da papusa ca si ele vor ajunge in Iad, dar asta numai dupa moarte^^....si nu se comporta urat nici cu ajutoarele ei.....so, eu cred ca nu e rea
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
larysa-alexis
Lool
larysa-alexis

feminin
Numarul mesajelor : 19
Oras natal : Constanta

Warn :

Data de inscriere : 28/02/2009

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeDum Mar 01, 2009 1:11 pm

si numele de hell girl...ne duce cu gandu la ceva^^".....oamenii care sufera...si sunt nevinovati......apeleaza la ea ca sa ii razbune...totusi razbunarea nu e un lucru bun....ea ii ajuta pe oameni sa o faca....dar pacat ca acele suflete trebuie sa ajunga dupa in iad:(:((alea nevinovate)deci mie mi se pare a fi intrun fel buna dar si rea.....dar nu are ce face^^"
Sus In jos
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeDum Mar 01, 2009 2:19 pm

nu mi se pare nici rea nici buna..dunno how to explain,cu totii facem unele lucruri rele sau bune,nu putem fi de o singura parte mereu.
in futakomori acel spirit a amenintato ca daca nu va accepta slujba de hell girl cei dragi ei vor rataci pe veci,altfel nu ar fi vrut.totul a fost o reactie in lant.a fost tradata de lasitatea persoanei la care tinea cel mai mult,sa razbunat pe ei,toti si apoi sa sacrificat acceptand o munca dureroasa.faptul ca ii duce in iad pe oameni nu e pentru ca asa vrea ea deci asta nu inseamna ca e rea,asta e vina acelei...chestii @.@ si a persoanelor care acceseaza pagina.si pana la urma chiar ia ajutat si pe waniuudo,honne onna ,ren si wanatarou,si chiar si pe baietelul din a 2a serie.
ceea ce mia displacut la ea este ce a facut in prima serie,tsugumi si tatal ei [forgot his name] chiar nu aveau nicio vina,i mean,apar in fata ta din greseala si iti amintesc de cineva care tea facut sa suferi,asta inseamna ca trebuie sa ma omori?>.>.daca ea nu ar fi continuat probabil ca nu iar mai fi vazut vreodata

oh well...pe scurt...e normala cu o "slujba anormala"
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitimeMar Mar 31, 2009 10:46 am

De fapt ce s-a intimplat cu ea nu as spune ca e rea,au respins-o toti au ingropat-o de vie si dupa asta doriti sa fie buna?Decit sa stea in iad mai bine ajuta pe cineva sa plece in iad si plus la asta
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hell girl: Buna sau rea?   Hell girl: Buna sau rea? Icon_minitime

Sus In jos

Hell girl: Buna sau rea?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ati suporta sa fiti hell girl?
» Hell girl-parere despre anime
» Seria cea mai buna
» Buna..hai sa terminam repede
» Mew sweetyest girl

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum