The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Claymore - Parere Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Claymore - Parere Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Claymore - Parere Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Claymore - Parere Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Claymore - Parere Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 29 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 31, Vin Noi 22, 2024 1:00 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Claymore - Parere

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored
Claymore - Parere Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Claymore - Parere Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Claymore - Parere Empty
MesajSubiect: Claymore - Parere   Claymore - Parere Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 10:38 am

am fost putin dezamagita s avad ca nu a fost pus la celelalte categorii anime, da c'est la vie^^"

pai, cred ca in acest topic ne vom spune parerea despre anime, personaje si vom face si un top....un 3 in 1....so, here it goes..

eu am indragit foarte mult Claymore si il consider un anime de calitate.....grafica este excelenta...povestea originala, intesanta, captivanta si te tine pur si simplu cu sufletul la gura....de la primul episod incepe actiunea, care este destul de complexa.....coloana sonora este potrivita secventelor din anime.....openingul si endingul m-au cucerit definitiv...sunt superbe melodiile

iar de sfarsit nu mai am cuvinte cred ca sa descriu....a fost pur si simplu bestial, imprevizibil si cu totul neasteptat...parca s-a depus si mai mult efort la grafica acolo.....totul a luat o turnatura neasteptata....felul in care s-a sfarsit lupta....pur si simplu bestial....caracterul personajelor a iesit si mai bine in evidenta aici

teme ca razbunarea, ura, ,,tradarea", prietenia si trecutul pe care nimeni nu si-l poate uita sunt extraodinar de bine prezentate...extraordinar pt mine.....este foarte mult sange in majoritatea scenelor, iar asta imi place la nebunie(sunt cam sadica ce-i drept)

singurul lucru ce m-a deranjat a fost Raky....l-au facut plangaciosul seriei, ceea ce pe mine m-a deranjat foarte tare>.<

in rest, toate personajele mi-au placut...sunt foarte complexe, bine conturate, kawaii in cea mai mare parte...iar cel mai mult mi-a placut Irene, Teresa si Clare, care dupa parerea mea s-au remarcat cel mai mult... de Irene mi-a placut cel mai mult pentru ca era matura, calculata, inteligenta, manuia sabia cu o precizie nemaipomenita, este foarte frumoasa(ochi cel putin imi inspira o siguranta de nezdruncinat, iar parul ei drept in incadreaza perfect fata)...o admir pentru curajul si gestul ei nobil fata de Claire....imi place seriozitatea si calmul de care da dovada in anime....plus ca vocea ei ma linisteste foarte mult^^".........in rest Teresa este ca un inger sarcastic si destul de sadic...imi place viteza cu care lupta si faptul ca era neiertatoare si foarte sangeroasa....dar avea o inima mare....mi-a placut felul in care s-a comportat cu Claire..Claire s-a remarcat prin actiunile ei imprevizibile...in rest mi-au mai placut Phantom Miria, Undine, Jeanne, Galatea(seamana cu Irene), Flora si sa nu o uit pe cea de-a patra in topul meu Ophelia.....o ador:X

eh, vreo parere, ceva?....sau nu l-a mai urmarit chiar nimeniT_T
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Claymore - Parere Empty
MesajSubiect: Re: Claymore - Parere   Claymore - Parere Icon_minitimeSam Feb 28, 2009 3:38 pm

Ai dreptate, voi face un subforum cu acest anime.
Gomen T.T

Topic MOVED !

Etto... pe mine una m-a impresionat anime-ul.

Grafica mi s-a parut awesome, superba, minunata, mirifica. Cel mai mult mi-a placut cum este desenata Clare <3. Personajele sunt foarte bine conturate + ca ochii sunt O.O waw [in sens bun ^^'].Coloana sonora mi sa parut la fel de buna, imi plac mult end-urile si unele soundtrack-uri + ca se potrivesc genului acesta de anime. Povestea este originala si interesanta, mi-a placut din priuml episod, este pur si simplu acaparanta <3. Si cat despre personaje, fiecare are rolul lor in anime, niciunul in plus, niciunul in minus. Personajul meu preferat este insusi Clare, actiunile si curajul ei sunt O.O iarasi. Gandeste liber si stie ce face si ce vrea, este stapana pe sine. Iar dupa Clare, mi-a placut foarte mult de Miria, este foarte frumoasa^^. Apoi cred ca Galatea... totusi nu stau acum sa ma ganesc bine cum si ce, cred ca voi deschide un topic cu topuri^^.
Si ce sa mai zic, anime-ul merita un Oscar O.o'.

Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Sam Mar 28, 2009 2:13 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
ItzsyBitzsy
Heart bit
ItzsyBitzsy

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Oras natal : ShitzyWorld^^

Warn :

Data de inscriere : 15/03/2009

Claymore - Parere Empty
MesajSubiect: Re: Claymore - Parere   Claymore - Parere Icon_minitimeLun Mar 16, 2009 6:43 am

Am vazut si eu cateva episoade si mi-a placut. Trb sa imi mai fac timp pt animeuri.
Cel mai mult mi-a placut de Clare si Ruki <3 si faza cu kiss :3.
Imi plac melodiile si cum sunt conturate personajele.
Dupa Clare mi-a placut de Ophelia, care este foarte puternica^^.
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

Claymore - Parere Empty
MesajSubiect: Re: Claymore - Parere   Claymore - Parere Icon_minitimeLun Mar 16, 2009 9:20 pm

e Raki, in nici un caz Ruki>.<........si daca ai vazut si faza cu kiss, atunci ai vazut cam juma de serie^^.....oricum, animeul e de foarte buna calitate...ideea extrem de originala si imi place ca in sfarsit fetele au un rol principal intr-un anime...iar acest rol nu este tras de par...ele sunt infatisate dupa diverse tipologii feminine si au o personalitate marcanta....e foarte deosebit anime-ul....il am la inima:X:x:X
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Continut sponsorizat

Claymore - Parere Empty
MesajSubiect: Re: Claymore - Parere   Claymore - Parere Icon_minitime

Sus In jos

Claymore - Parere
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Claymore