Care Claymore va place cel mai mult?
Clare-sama
Deci fata asta este o adevarata luptatoare. In primul rand este desenata O.o' superb de bine, desi are nr. 47 lupta bine mai ><'... tine la Raki, dovada sarutul si ca il protezeaja mereu. Iar cat despre curaj, peste limite. Adica damn, a umblat cu capul Teressei juma' de sat pana la tipul ala care nu am habar cum il cheama, apoi ceva chestii cu mutarea puternilor O.o'... [nu am inteles prea bine partea asta ca eram atenta la altceva ><']... si in ultimul rand ea se trezise, dar a reusit sa revina la forma omeneasca O.o'... si ador vocea ei <3 ^^'.
Teressa
Mi s-a parut ca lupta mai bine decat toate celelalte Claymore. Totusi nu inteleg ce legatura era intre Clare si ea... v-am spus ca nu am fost prea atenta ^^'... pacat ca Priscilla a omorat-o.
Miria
Deci si ea a fost una dintre "awaken" si a putut reveni la forma initiala. Are curaj sa faca un fel de grupulet impotriva superiorilor. Lupta destul de bine si se pare ca in trecut a avut un necaz... prietena ei a fost ucisa de carte ea, no? Atunci se trezeise ea. Si ce sa mai zic... este desenata si bine.
Galatea
Superba desenata. Chiar la fel de bine cat este si Clare. Imi place gandirea ei si cum actioneaza. Ador parul ei ca este un pic mai lung si in bataia vantului se impraste peste tot ^^'. Lupta destul de bine si actioneaza cu precizie.
Cam atat... sunt mai multe, dar ele sunt preferatele^^. Anyway, ati observat ca toate fetele Claymore au aceeiasi nuanta de culoare la par ><'... ce intrebare stupida Oo'...