| Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends | |
|
+2dark_inside_like_a_demon Etoile 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Etoile Lool
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Oras natal : Ploiesti Karma : Warn : Data de inscriere : 29/03/2009
| Subiect: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Dum Mar 29, 2009 11:06 am | |
| salut eu sunt Etoile ... nu originala...am 16 ani si sunt din Ploiesti.:) alte intrebari mi-le puneti voi ;)
Ultima editare efectuata de catre Etoile in Dum Mar 29, 2009 12:16 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Dum Mar 29, 2009 11:37 am | |
| heya Etoile.....iti place franceza?????O_O".....
oricum, din av-ul si semnatura ta am dedus ca esti fan strawberry panic^^....ce alte anime-uri inafara de asta iti mai plac?....citesti manga?....ce anume?...muzik preferata?.....personaje preferate din anime?......cum iti omori timpul?...ce aroma de inghetata preferi?....ai lista anime pe MAL?....de ce te-ai inregistrat pe forum?.....ai blog?(daca da ti-l cer prin PM)....desenezi????....iti place sa compui???
si cam atat pe moment....am facut cam lumga lista, dar din moment ce n-ai spun mai nimic despre tine, trebuia sa iti pun intrebarile de rigoare...anyway....distractie placuta pe aici....si sper ca o sa ne imprietenim...see ya Etoile(eu si franceza...baba si mitraliera-_-") | |
|
| |
Etoile Lool
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Oras natal : Ploiesti Karma : Warn : Data de inscriere : 29/03/2009
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Dum Mar 29, 2009 11:47 am | |
| citesc manga :blood+,air gear , gravitation, etc. muzica preferata:rock aprox toate genurile ( dar cel mai mult imi place Death stars si dope stars) personaje preferate:Alucard,Yuki,Kaname Chidori si Melissa Mao...etc. imi omor timpul prin breakdance si prin deseneat ,rar mai citesc. pai aroma e de menta si de cioacolata :) m-am inregistrat ca sa cunosc lume noua ... nu am blog.... da desenez.... ce sa compun ,melodi poezi ? | |
|
| |
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Dum Mar 29, 2009 11:51 am | |
| `Ellow ! Bun venit pe forum, Etoile ! Teh..ca deobicei am doar o intrebare : crezi in extraterestrii ? Si cam atata , happy posting si sa ai grija la Spam. C'ya ! | |
|
| |
Etoile Lool
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Dum Mar 29, 2009 11:54 am | |
| sincer ....da,eu zic ca exista pentru ca dumnezeu nu ne-a facut singuri in acesta galaxie ;) urmatoarele intrebari ^_^... sper sa fim amici aici :D | |
|
| |
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Mar Mar 31, 2009 5:19 pm | |
| Weclome here^^. Some q.: 1. Sare sau zahar? 2. Franceza sau engleza? 3. Anime preferat? | |
|
| |
Hakufu Black flower
Numarul mesajelor : 130 Varsta : 30 Oras natal : NuSh Karma : Warn : Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Mier Apr 01, 2009 4:47 pm | |
| Welcome in forum happy posting and no spam fa-ti prieteni si distreazate in comunitatea TLN Intrebarile mele 1.Ce cuuloare preferi 2.Iti place tecktonik dance?mi se pare amuzant 3.Cum ai vrea sa mori? mie interesanta aceasta intrebare si mereu o adresez ^^ Scuze de ea | |
|
| |
Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends Mier Apr 01, 2009 4:57 pm | |
| hellooo there.and zomg @.@ ya really wanna find nagisa aoi? bine asta era fara subiect clar.... sper ca o sa te simti bine aici si o sati gasesti muulti prieteni[me 2 among them ] wohooo...eu am vreo saptamana[adica i suck] de cand sunt intro trupa de street[cica sunt buna sa invat popping si locking >.>]...ai vreun clipulet cu tine sau ceva de genu?i wanna seee *puppy eyes* wohooo,vreau sati vad desenele [azi sunt wohoooo]...ne mai vedem pe aici | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends | |
| |
|
| |
| Buna !~Etoile come to find Nagisa Aoi here and to have friends | |
|