Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 10 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori :: 1 Motor de căutare Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm |
|
| Heya there:) | |
| | Autor | Mesaj |
---|
.Reinoir Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 30 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Heya there:) Lun Mar 30, 2009 12:46 am | |
| Hi people:) ~Something about me... let`s see... - Name : Beatrice ( nu radeti de numele meu, so my friends call me All, or Berry or Byby:)) ) - Nick Name : .bloodberry ( cel mai frecvent ) - City: Timisoara - Sign : Sagetator - Personalitate: ma veti cunoaste cu timpul si probabil va veti face voi o parere. - Fav. colour: purple
~About my passion... - Anime: Death Note, D. Gray-man, Higurashi, Elfen Lied, Slayers, Hellsing, HOSHC, Strawberry Panic, Zombie-Loan, Darker than Black si mult mai multe care nu imi vin in minte. - Manga: Highschool of the dead ( manga perfecta pentru mine ), Le Portrait de Petite Cossette si lista ar fii mai lunga desi in ultima vreme nu am mai citit. - Muzica: ascult rock, iar printre formatiile mele favorite se numara si Disturbed, My Chemical Romance, Three Days Grace, Green Day, Muse si uneori Metallica plus altele. - Alte preocupari: * Vampire maniac. * Cititul: Memoriile unei gheise, Mastile, Codul lui DaVinci, Trilogia Bartimaeus, HP si altele. * Scriu de ceva timp si sper sa ma perfectionez. * GFX maniac. * Si alte pasiuni aiurite. * I think fan art is a art:)) de aia imi place sa desenez. * Ador animalele, si in timp sper sa am un caine.
See ya, guys, si daca aveti intrebari, just ask me:) | |
| | | Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Heya there:) Lun Mar 30, 2009 12:49 am | |
| .bloodberry...prietena mea de cateva minute! Cred ca de'o juma de ora =]] . Da..deci , revenind la subiect :> . Ma bucur ca te'ai inscris pe forum , sper sa te distrezi p-aci pe la noi si sa iti faci cat mai mult prieteni. Am doar o intrebare, aia a mea traditionala : -crezi in extraterestrii ? Mda, back cu-n edit , mai am o intrebare =]] : cum ti se pare forumul pana acum? Cam atat , c'ya ! | |
| | | .Reinoir Lool
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 30 Oras natal : Timisoara Karma : Warn : Data de inscriere : 30/03/2009
| Subiect: Re: Heya there:) Lun Mar 30, 2009 12:58 am | |
| Dap, ai dreptate =)) jumatate de ora, ehh, dar cu timpul, pun pariu ca vom devenii prietene bune:) hope^__^ Also... sa-ti raspund la in intrebare. Comme ci, comme ca. ( I know lil francais too xD ) Si intrebarea de la edit hihi, seduisant:p pentru ca e cu albastru, o culoare ce eu o iubesc<33 J`adore blue. See ya | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Heya there:) Lun Mar 30, 2009 6:36 pm | |
| ciao .bloodberry....imi place nick-ul:X:x:X......si ma bucur sa mai cunosc un fan al culori purple...me loves purple things too@_@
anyway, ai gusturi bune in materie de anime si manga.....oricum, eu te sfatuiesc sa vizionezi Le Portrait de Petite Cossette...anime-ul(cel putin cat am reusit sa-l vad) este foarte bun^^
intrebarile de rigoare: -Ai lista pe MAL(my anime list) sau pe orice fel de site de acest fel? -Care-i aroma ta favorita?/(referitor la inghetata, desigur^^) -Promiti sa-ti postezi creatiile si literare si artisitice???????
si cam atat pe moment.....oricum, vad ca deja ti-ai facut o prietena pe aici...sper ca pe mine n-o sa ma ignori cumva;).....well then, see ya on the forum....nyappy posting, no spam, read the rules(optional doar:)))..si cam atat...see ya again--ja-ne | |
| | | .Reinoir Lool
| Subiect: Re: Heya there:) Mar Mar 31, 2009 9:13 am | |
| Sorry pentru intarziere T_T dar nici nu credeam va coi avea atat de multa treaba si nu credeam ca voi ajunge sa nu dorm din nou noaptea, stand sa invat. dark_inside_like_a_demon, Le Portrait de Petite Cossette am vazut si in varianta anime. Pot spune ca mi-a lasat o impresia destul de buna insa prefer manga mai mult. Acu` sa raspund^___^ Da, am cont desi nu am mai trecut pe acolo de mult si imi e si foarte lene sa adaug anime-uri/manga care le-am terminat, poate sunt prea multe si lenea mult prea mare T_T Am cont si pe Cr... desi m-am plictisit de site-urile engleza rau de tot asa ca, am luat o pauza lunga!!!... Capsuni si vanilie ~ le iubesc, chiar am mancat aceste arome duminica trecuta. Promit, 100 % Nup, nu te ignor:p imi place sa-mi fac cat mai multi prieteni^__^ Ne mai citim pe forum, ja! | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Heya there:) Mar Mar 31, 2009 5:12 pm | |
| Welcome! [Doamne acum ma apuca si pe mine, dupa 5 secole >>'] Cred ca te-am mai vazut pe alte forumuri, cu siguranta^^' si in + am auzt de "Le Portrait de Petite Cossette" numai la o persoana, deci cred ca la tine... esti cumva acea tipa Smith dupa forumurile RPG^^'? Anyway, sper sa iti placa pe aici, sedere placuta & happy posting^^. | |
| | | .Reinoir Lool
| Subiect: Re: Heya there:) Mar Mar 31, 2009 6:50 pm | |
| Thank for your welcome, SintaX_Dev:) Desi e posibil sa ma mai fi vazut pe forum-uri, poate sub nick name-ul de Aether.dth ( my old nick name xD ) ma indoiesc>.> Pentru ca nu sunt fana rpg, pur si simplu nu -mi place si am jacat doar intr-unul. Yeah>.< Oricum, merci pt intampinare, see ya on forum:) | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Heya there:) Dum Apr 05, 2009 3:44 pm | |
| Yee!!Nu mai e criza de fani anime in Timisoara...In sfarsit,altu' de pe aici ...Cata bucurie pe mine...Si eu sunt pe Timisoara chiar daca la localizre scrie ca-s de pe Marte :))...So...Intrebari...Normal... 1.Pe ce strada stai? 2.Cum e vremea in momentaul asta? :)) 3.La ce scoala inveti? :-? So...That's all XD | |
| | | .Reinoir Lool
| Subiect: Re: Heya there:) Dum Apr 05, 2009 4:03 pm | |
| - Citat :
- 1.Pe ce strada stai?
2.Cum e vremea in momentaul asta? :)) 3.La ce scoala inveti? :-? Yey^^love you, in sfarsit cineva, 1. 16 Decembrie:p yeah, fosta Martie...:)) numa` nume de luni.... 2. Cald@_@... 23 grade, cred... 3. Gen. 12, langa piata Iosefin, one of the most crazy school that I know:)) See ya~ | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Heya there:) Dum Apr 05, 2009 4:12 pm | |
| A...Poy nu stai departe^^...Eu stau pe Transilvania aproape de Dambovita...Exact langa liceu' ala cretin...Adica...Crestin^^ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Heya there:) | |
| |
| | | | Heya there:) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |