The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 6 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 23, Joi Aug 29, 2024 1:00 pm
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Heya mina , here i am ^_^

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Sayu
Heart bit
Sayu

Numarul mesajelor : 33
Varsta : 32
Oras natal : Ploiesti
Stare de spirit : crazy
Heya mina , here i am ^_^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Heya mina , here i am ^_^ Right_bar_bleue

Warn :
Heya mina , here i am ^_^ Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Heya mina , here i am ^_^ Right_bar_bleue

Data de inscriere : 10/05/2009

Heya mina , here i am ^_^ Empty
MesajSubiect: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeDum Mai 10, 2009 8:00 pm

Ma numesc Madalina , sunt din Ploiesti si am 16 ani . Sunt un mare fan al anime-urilor , iar preferatele mele sunt : Bleach , Kaleido star , Yu yu hakusho , Death note , Team mew mew , Elfen lied , Full metal panic , Full metal alchimist , Inuyasha , Galery fake , Gravitation , Jigoku shoujo(Hell girl) , DICE , Slayers , Spiral , Blood+ si multe altele . Ador sa-mi petrec timpul in compania prietenilor mei si sa scriu fic-uri . Sunt o fire prietenoasa , dar si agresiva cand e nevoie . Toata lumea imi spune ca sunt nebuna , dar eu o iau ca pe un compliment .
Abia astept sa ne cunoastem si sa ne imprietenim . Ja ne !
PS : daca aveti intrebari , puneti-le , eu va voi raspunde cu placere .
Sus In jos
http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Doppelganger
Lool
Doppelganger

feminin
Numarul mesajelor : 14
Varsta : 31
Oras natal : Timisoara

Warn :

Data de inscriere : 25/04/2009

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 7:01 am

Hello ^^ bine ai venit pe forum :D yeeeey sunt prima care te intampina :->
Sper sa iti faci prieteni multi and happy posting ^^
Intrebari am doar una:
Care e personajul tau preferat din elfen lied? ;;)
Ja ne ^^
Sus In jos
Sayu
Heart bit
Sayu

Warn :

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 8:02 am

Mersi mult de intampinare , est tare draguta ^_^ . Personajul meu preferat din Elfen Lied ...pey imi plac toate , dar cel mai mult Lucy .
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 5:38 pm

Welcome here Sayu [I love your nick <33].
Sper sa ne imprietenim & restul urarilor^^.
No q.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Sayu
Heart bit
Sayu

Warn :

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 6:47 pm

Oke , ma bucur ca iti nick-ul meu si eu sper sa ne imprietenim pentru ca esti de treaba . Multumesc de intampinare ! ^_^
Sus In jos
Hakufu
Black flower
Hakufu

feminin
Numarul mesajelor : 130
Varsta : 30
Oras natal : NuSh

Warn :

Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 8:44 pm

sunt cascata voi ma stiti si intirzii cu intimpinarea 11
Ok welcome in comunitatea The Last Night (kawaii nume)
Intrebari:
1.Ce gen de muzica asculti
2.Culoarea ta preferata?
3.Perrsonajult au iubit din Kaleido Star?
4.Iti place sa faci experimente atit pe stilul tau cit si pe tine insusi? 13

Cam atit JA NE 35
Sus In jos
http://anzel.ogamewar.com/
Sayu
Heart bit
Sayu

Warn :

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeLun Mai 11, 2009 8:56 pm

Hey , mersi de welcome si raspund la intrebari :
1. Rock in general dar imi place si pop-ul .
2.Verdele categoric , iar dupa ea urmeaza movul .
3.Sora Neagino desigur
4. Sa fac experimente oe stilul meu ? Depinde de circumstante dar de obicei nu ma prea incred in ideile mele >_
Sus In jos
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Heya mina , here i am ^_^ Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Heya mina , here i am ^_^ Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeMar Mai 12, 2009 11:54 pm

Ce face Topy'chan la unu noaptea în loc să doarmă?!
Postează cu Mădă, domnişoara Sayu =]] xD.
Deci, welcome here Mădă, Joiana, Kaname, Madi ş.a. [don't kill me x.X"]
Şedere cât mai plăcută în scaunul ăla al tău cu rotile [tanti, ştiu până şi ce fel de scaun ai!].
Well, întrebări nu am că doar te cunosc foarte bine! Sper să îţi placă pe aici, să fi activă şi să îţi faci mulţi prieteni!
Btw, mă bucur că te-ai înscris, miss Joiana! 18
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
Sayu
Heart bit
Sayu

Warn :

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitimeMier Mai 13, 2009 12:01 am

Waiiiii , daca tai Joiana din lista sunt de acord cu tine ! Mersi piti chan de intampinare>:D< si sigur ca postezi cu mine ca stii ca nu scapi de gura mea cand ma apuca cheful de postat (just joking) . Oricum , o sa-mi fac prieteni , cel putin asta intentionez si imi place forumul foarte mult . Si userii sunt prietenosi ! Well , thanks for welcoming me and see ya !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Heya mina , here i am ^_^   Heya mina , here i am ^_^ Icon_minitime

Sus In jos

Heya mina , here i am ^_^
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Heya there:)
» Hello mina
» Ohaua mina ^_^

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Members zone :: Welcome central-
Mergi direct la: