The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 30, Vin Noi 22, 2024 12:51 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Eddie Rath canta despre animeul naruto

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored
Eddie Rath canta despre animeul naruto Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Eddie Rath canta despre animeul naruto Right_bar_bleue

Warn :
Eddie Rath canta despre animeul naruto Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Eddie Rath canta despre animeul naruto Right_bar_bleue

Data de inscriere : 14/02/2009

Eddie Rath canta despre animeul naruto Empty
MesajSubiect: Eddie Rath canta despre animeul naruto   Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeDum Mai 10, 2009 6:01 pm

ok, noutatea totala lume....Eddie Rath, un cantaret negru(nu fac discriminare, stati calmi), a realizat un album intreg in stil hip-hop despre anime-ul Naruto....e putin cam ciudat felul in care canta si temele pe care le abordeaza, dar ritmul melodiilor sale sunt traznet...si imi plac majoritatea melodiile, daca nu chiar toate....va sfatuiesc sa-i ascultati melodia Sakura-chan, Sasuke(King of Sharingan), Black shinobi si Akatsuki....canta calumea tipu'
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Eddie Rath canta despre animeul naruto Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Eddie Rath canta despre animeul naruto Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Eddie Rath canta despre animeul naruto Empty
MesajSubiect: Re: Eddie Rath canta despre animeul naruto   Eddie Rath canta despre animeul naruto Icon_minitimeMier Mai 13, 2009 9:26 am

Când am citit asta am rămas aşa : O____O
Da, mă şi miram ce e cu melodia aia de la Otaku despre Itachi, pe care au băgat-o când a apărut una îmbracată în Itachi, dar acum întaleg xD.
Well, mie imi place cum cântă Eddie Rath şi aşa cum ai spus şi tu darky[pot să'ţi spun aşa?n__n"] e puţin ciudat felul in care cânta Eddie, totuşi cântă bine!
Meldoia "itachi mangekyou in the eyes" e super tare, btw, e melodia de care ziceam mai sus.
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro

Eddie Rath canta despre animeul naruto
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce cred personajele din Naruto despre tine?
» Ghiceste animeul
» Cum vi se pare animeul?
» Baietii din Naruto
» Whit Naruto clan are you?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Fun :: Muzic/ Movies/ Books/ VIP's :: Music-
Mergi direct la: