ok, topicul asta e unul dintre preferatele mele.....trebuie sa facem un top de cinci personaje din Naruto, dar toate trebuie sa fie baieti.....atentie!!!...cu argumentare ca sa nu facem spam....so, me's first
Top:
1.Sasori, Neji si Kiba(sorry..chiar NU pot alege)...pe toti ii ador pt felul in care au fost desenati....pe Sasori il ador pt faptul ca e putenic, pt ca e un adevarat maestru papusar si pentru ca e genul de ,,om" caruia nu-i place sa astepte sau sa faca pe altii sa astepte....iar chestia cu arta m-a dat pe spate....,,arta inseamna frumusete pastrata in timp"....that sounds like me:D...pe Neji il ador pentru faptul ca e atat de calculat, responsabil si precis...si mai ales pt ochi si par...suuuuper combinatia...Kiba e exact genul meu baiat....mai rau, dar totodata cu sufletul bun...e de gasca tipul si e si puternic....a da, toti au un zambet de-ti vine sa mori
2Sasuke...kawaii, puternic, determinat, razbunator, precis, calculat, rece si crud....asta ador la el...
3Itachi....e extrem de puternic si interesant..iar ceea ce am citit in manga m-a lasat masca...probabil ca de asta il si ador atat de mult...nu dau detalii din manga...daca vreti cititi, daca nu, ramaneti sanatosi...si oricum, arata@_@
4Gaara....e foarte puternic, are un suflet bun, chiar daca fata sa e mai mereu fara expresie...e rece si introvertit si vorbeste putin...imi plac baietii ca el
5Kimimaro(ce scump era cand era mic....pacat ca e mortT_T) si Shikamaru....chiar ca nu ma pot decide intre ei doi.....Kimimaro e puternic, extrem de interesant prin personalitatea sa iar Shikamaru e cu adevarat un geniu al strategiei, si campionul absolut al lenii=))
who's next?>.>