The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Baietii din Naruto Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Baietii din Naruto Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Baietii din Naruto Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Baietii din Naruto Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Baietii din Naruto Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Baietii din Naruto

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored
Baietii din Naruto Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Baietii din Naruto Right_bar_bleue

Warn :
Baietii din Naruto Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Baietii din Naruto Right_bar_bleue

Data de inscriere : 14/02/2009

Baietii din Naruto Empty
MesajSubiect: Baietii din Naruto   Baietii din Naruto Icon_minitimeMier Mar 04, 2009 9:22 pm

ok, topicul asta e unul dintre preferatele mele.....trebuie sa facem un top de cinci personaje din Naruto, dar toate trebuie sa fie baieti.....atentie!!!...cu argumentare ca sa nu facem spam....so, me's first

Top:
1.Sasori, Neji si Kiba(sorry..chiar NU pot alege)...pe toti ii ador pt felul in care au fost desenati....pe Sasori il ador pt faptul ca e putenic, pt ca e un adevarat maestru papusar si pentru ca e genul de ,,om" caruia nu-i place sa astepte sau sa faca pe altii sa astepte....iar chestia cu arta m-a dat pe spate....,,arta inseamna frumusete pastrata in timp"....that sounds like me:D...pe Neji il ador pentru faptul ca e atat de calculat, responsabil si precis...si mai ales pt ochi si par...suuuuper combinatia...Kiba e exact genul meu baiat....mai rau, dar totodata cu sufletul bun...e de gasca tipul si e si puternic....a da, toti au un zambet de-ti vine sa mori

2Sasuke...kawaii, puternic, determinat, razbunator, precis, calculat, rece si crud....asta ador la el...

3Itachi....e extrem de puternic si interesant..iar ceea ce am citit in manga m-a lasat masca...probabil ca de asta il si ador atat de mult...nu dau detalii din manga...daca vreti cititi, daca nu, ramaneti sanatosi...si oricum, arata@_@

4Gaara....e foarte puternic, are un suflet bun, chiar daca fata sa e mai mereu fara expresie...e rece si introvertit si vorbeste putin...imi plac baietii ca el

5Kimimaro(ce scump era cand era mic....pacat ca e mortT_T) si Shikamaru....chiar ca nu ma pot decide intre ei doi.....Kimimaro e puternic, extrem de interesant prin personalitatea sa iar Shikamaru e cu adevarat un geniu al strategiei, si campionul absolut al lenii=))

who's next?>.>
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

Baietii din Naruto Empty
MesajSubiect: Re: Baietii din Naruto   Baietii din Naruto Icon_minitimeJoi Mar 05, 2009 6:40 pm

My turn xD:

1. Sasori: So cuteeeee @.@ ! Este super dragut si puternic. Este creionat cel mai bine si imi place puterea lui. Faptul ca inima este singurul organ "in viata" [chh] este foarte originala si O.O', right? [If I'm wrong, corectati-ma ><'].

2.Itachi: Hawt ^^. Rece si dur, dar de fapt nu vrea decat sa il ajute pe fratele lui sa il invinga. Pacat ca moare... de ce personajele care imi plac mie mor T.T? [Un motiv in + ptr. care nu-mi place anime-ul ><].

3. Deidara: Huh, se vede ca am ceva cu clanul asta... iubesc parul lui and his eye **... are un curaj imens si este foarte puternic^^.

4. Gaara: So cute. Desi are in el un demon dezgustator [Hate him T.T'], el este cu totul alta persoana de fapt^^. Lupta bine si i-a decizii bune. Gandeste liber iar parul lui <3...

5. Kiba: Damn, so smexy xD. Iubesc semnele lui dupa fata si este caraghios cateodata. I love his dog <3, Akamaru, right xD? So pretty^^.

6. Sasuke: Smart, cold si tacut. Linistit si calm, pana vine vorba de bataie si fratele sau. Intr-un fel imi place de el, totusi nu ar trebui sa o trateze pe Sakura cu atata indiferenta... cateodata este prea *linistit de* enervant ^^'.

Si cam atat...
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
ItzsyBitzsy
Heart bit
ItzsyBitzsy

Numarul mesajelor : 36
Varsta : 29
Oras natal : ShitzyWorld^^

Warn :

Data de inscriere : 15/03/2009

Baietii din Naruto Empty
MesajSubiect: Re: Baietii din Naruto   Baietii din Naruto Icon_minitimeSam Mai 09, 2009 9:04 am

1. Kiba -> Funny ^^
2. Shikamaru -> Lenes <333
3. Sasuke -> Dark :3
4. Sasori -> Manipulator
5. Deidara -> Curajos :3
Sus In jos
Continut sponsorizat

Baietii din Naruto Empty
MesajSubiect: Re: Baietii din Naruto   Baietii din Naruto Icon_minitime

Sus In jos

Baietii din Naruto
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Whit Naruto clan are you?
» Naruto-Concedierea! Partea 1
» Naruto pe canalele TV romanesti?
» Ce cred personajele din Naruto despre tine?
» Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Naruto-
Mergi direct la: