The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Naruto pe canalele TV romanesti?

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
moonlight
Lool
moonlight

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 29
Oras natal : Slatina ._.
Naruto pe canalele TV romanesti? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Naruto pe canalele TV romanesti? Right_bar_bleue

Warn :
Naruto pe canalele TV romanesti? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Naruto pe canalele TV romanesti? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 17/02/2009

Naruto pe canalele TV romanesti? Empty
MesajSubiect: Naruto pe canalele TV romanesti?   Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeMar Feb 17, 2009 10:12 pm

Ei bine, ce credeti despre anruto dat pe canalele Tv romanesti Jetix si Animax, unde vi s-a parut ca chiar a meritat/merita sa-l dea,si voi unde l-ati urmarit dupa ce ati aflat de el o.o ( adica daca ati continuat la tv sau pe net ^^' ).. si na, alte chestii d`astea ^^'
Ei bine, eu am vazut Naruto prima data pe Jetix ( mdeah >.>' ), pe urma am incercat sa vad pe net de unde lasase balta jetixu`, pe urma m-am plictisit, pe urma am avzut un episod pe animax si m-am decis ca vreau si ca trebuie sa il vad, asa ca m-am apucat de el ( aucma mai am putin si am terminat un sfert de serie ^^' ). Ideea este ca Naruto pe Animax mi se pare foarte inutil,de vreme ce deja multa lume l-a vazut. Si pana sa astept sa m a uit la doua eps pe saptamana sa termine seria in doi ani, mai bine m-as uita pe jetix >.>""
apropo`, niciodata n-am avut nimic cu naruto pe jetix o.o'.. atata doar ca vocea lui naruto nu-mi prea place ^^'''. Sau poate am ajuns la concluzia asta pt. ca naruto pe net e mult prea sangeors afta de naruto pe jetix si am ramas putin socata >.>'
bay bay...

Ultima editare efectuata de catre moonlight in Mier Feb 18, 2009 4:00 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti?   Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 3:02 pm

Etto, eu nu sunt mare fana Naruto ><'. Am vazut cateva episoade pe Jetix, datorita lui fratimiu. Chiar daca Animax este un cana dedicat anime-urilor, asta nu inseamna ca anime-urile nu pot fi difuzate si pe alte canale. But, pe Animax, anime-ul ar avea mai multe avantaje : vocile ar suna kawaii <3, in romana sunt jalnice, mai ales ale lui Naru, s-ar uita mai multa lume la el si ar deveni mai popular [nu ca nu ar fi O.o']...
Anyway, pentru mine nu conteaza pe ce canal este dat, daca e anime e bine^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Chappy
Mod-Sunshine
Chappy

feminin
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 31

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti?   Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeMier Feb 18, 2009 4:43 pm

sincer....naruto nu ma face sa vreau sa vad mai mult dar e bun cand nu ai altceva de vazut la tv,iar pe posturile noastre e cam asa:pe jetix pe langa faptul ca au dublat animeul lau si scurtat deci e o varianta adaptata,nu naruto in sine[deci it sucks mai mult ca animeu original xD,no offence for the fans,i just find it nonattractive],dar face mai multa publicitate pe jetix dupa parerea mea pentru ca e un program full time,fata de animax care e de la 20 la 2,dar acolo sunt avantajele ca e animeul original.oricum sunt de parere ca pe net e cea mai buna varianta,asa poti fi si la zi cu episoadele
Sus In jos
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti?   Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 9:19 am

pe net e cel mai bine, pt ca te poti uita la naruto la orice ora din zi sau din noapte....nu trebuie sa astepti o zi pana sa vezi un episod, sau mai rau, o saptamana....oricum, jetix si-a ales bine animeurile pe care sa le difuzeze: Naruto si Shaman King....insa la Naruto vocile sunt absolut jalnice....plus ca nu au pus ending-ul original din anime, ceea ce pe mine m-a cam dezamagit...Animax ar fi trebuit sa ia animeul in continuare de la episodul 80...pt ca eu oricum nu mai am rabdare sa mai vad inca o data episoadele...noroc ca au pastrat vocile originale, care sunt super kawaii!!!:X....oricum, jetix cu animax e incomparabil....macar pe Animax sunt animeuri bune.....dar tot netul e mai bun^____^
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti?   Naruto pe canalele TV romanesti? Icon_minitime

Sus In jos

Naruto pe canalele TV romanesti?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Baietii din Naruto
» Whit Naruto clan are you?
» Naruto-Concedierea! Partea 1
» Ce cred personajele din Naruto despre tine?
» Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Anime & Manga :: Anime List :: Naruto-
Mergi direct la: