Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Naruto pe canalele TV romanesti? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
moonlight Lool
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 29 Oras natal : Slatina ._. Karma : Warn : Data de inscriere : 17/02/2009
| Subiect: Naruto pe canalele TV romanesti? Mar Feb 17, 2009 10:12 pm | |
| Ei bine, ce credeti despre anruto dat pe canalele Tv romanesti Jetix si Animax, unde vi s-a parut ca chiar a meritat/merita sa-l dea,si voi unde l-ati urmarit dupa ce ati aflat de el o.o ( adica daca ati continuat la tv sau pe net ^^' ).. si na, alte chestii d`astea ^^' Ei bine, eu am vazut Naruto prima data pe Jetix ( mdeah >.>' ), pe urma am incercat sa vad pe net de unde lasase balta jetixu`, pe urma m-am plictisit, pe urma am avzut un episod pe animax si m-am decis ca vreau si ca trebuie sa il vad, asa ca m-am apucat de el ( aucma mai am putin si am terminat un sfert de serie ^^' ). Ideea este ca Naruto pe Animax mi se pare foarte inutil,de vreme ce deja multa lume l-a vazut. Si pana sa astept sa m a uit la doua eps pe saptamana sa termine seria in doi ani, mai bine m-as uita pe jetix >.>"" apropo`, niciodata n-am avut nimic cu naruto pe jetix o.o'.. atata doar ca vocea lui naruto nu-mi prea place ^^'''. Sau poate am ajuns la concluzia asta pt. ca naruto pe net e mult prea sangeors afta de naruto pe jetix si am ramas putin socata >.>' bay bay...
Ultima editare efectuata de catre moonlight in Mier Feb 18, 2009 4:00 pm, editata de 1 ori | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti? Mier Feb 18, 2009 3:02 pm | |
| Etto, eu nu sunt mare fana Naruto ><'. Am vazut cateva episoade pe Jetix, datorita lui fratimiu. Chiar daca Animax este un cana dedicat anime-urilor, asta nu inseamna ca anime-urile nu pot fi difuzate si pe alte canale. But, pe Animax, anime-ul ar avea mai multe avantaje : vocile ar suna kawaii <3, in romana sunt jalnice, mai ales ale lui Naru, s-ar uita mai multa lume la el si ar deveni mai popular [nu ca nu ar fi O.o']... Anyway, pentru mine nu conteaza pe ce canal este dat, daca e anime e bine^^. | |
| | | Chappy Mod-Sunshine
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 31 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti? Mier Feb 18, 2009 4:43 pm | |
| sincer....naruto nu ma face sa vreau sa vad mai mult dar e bun cand nu ai altceva de vazut la tv,iar pe posturile noastre e cam asa:pe jetix pe langa faptul ca au dublat animeul lau si scurtat deci e o varianta adaptata,nu naruto in sine[deci it sucks mai mult ca animeu original xD,no offence for the fans,i just find it nonattractive],dar face mai multa publicitate pe jetix dupa parerea mea pentru ca e un program full time,fata de animax care e de la 20 la 2,dar acolo sunt avantajele ca e animeul original.oricum sunt de parere ca pe net e cea mai buna varianta,asa poti fi si la zi cu episoadele | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti? Joi Feb 26, 2009 9:19 am | |
| pe net e cel mai bine, pt ca te poti uita la naruto la orice ora din zi sau din noapte....nu trebuie sa astepti o zi pana sa vezi un episod, sau mai rau, o saptamana....oricum, jetix si-a ales bine animeurile pe care sa le difuzeze: Naruto si Shaman King....insa la Naruto vocile sunt absolut jalnice....plus ca nu au pus ending-ul original din anime, ceea ce pe mine m-a cam dezamagit...Animax ar fi trebuit sa ia animeul in continuare de la episodul 80...pt ca eu oricum nu mai am rabdare sa mai vad inca o data episoadele...noroc ca au pastrat vocile originale, care sunt super kawaii!!!:X....oricum, jetix cu animax e incomparabil....macar pe Animax sunt animeuri bune.....dar tot netul e mai bun^____^ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Naruto pe canalele TV romanesti? | |
| |
| | | | Naruto pe canalele TV romanesti? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |