The Last Night
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaPortalGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» Favourite zampakuto
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06

» Fav arrancar
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06

» Top 3 personaje favorite
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06

» Hello.. here is me!
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06

» Parere despre Bleach
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06

» Parere
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06

» Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeMier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika

» My oracle
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika

» Cu cine se potriveste Yuuki?
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeLun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl

» Hy-a kitty is here
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am
Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Regulament

Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Lorette
Sunshine
Lorette

Numarul mesajelor : 331
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Left_bar_bleue5 / 1005 / 100Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Right_bar_bleue

Warn :
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Right_bar_bleue

Data de inscriere : 20/12/2008

Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Empty
MesajSubiect: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeDum Feb 08, 2009 5:46 pm

http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz-1217593618
Mi-a iesit:
Akamaru
este cel care v\\'a facut pe tine si pe Kiba sa fiti aproape. Cand te
plimbai cu al tau catel in parc, Akamaru si Kiba faceau acelasi lucru.
Akamaru s\\'a dus langa catelul tau si a inceput sa se joace cu el.
Kiba a venit langa tine si s\\'a prezentat. In acea seara ati stat in
parc pana la miezul noptii. Atunci, Kiba te\\'a luat de dupa gat si
s\\'a tras aproape de tine, aratandu\\'ti o stea cazatoare. Apoi s\\'a
napustit peste tine, trantindu\\'te la pamant si sarutandu\\'te. Pentru
o clipa ai ramas uimita, dar ti\\'ai dat seama ca si tu il placeai.
Sus In jos
https://the-last-night.forumgratuit.ro
SinQ
Sunshine
SinQ

feminin
Numarul mesajelor : 472
Varsta : 30
Oras natal : Planet Moon XD
Stare de spirit : Happy ! :D
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Right_bar_bleue

Warn :

Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeDum Feb 08, 2009 6:14 pm

Tu
Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Sensai

Se pare ca tipul perfect pentru tine este Kakashi. Iti place sa te vezi cu el, si sa vorbiti, pentru ca pare un barbat dragut.
V\\'ati sarutat prima oara la el acasa, cand ati baut cafeaua. Erai foarte curioasa sa vezi ce se afla sub masca sa . Si\\'a dat\\'o jos. Ai descoperit un chip minunat. In urmatoarea clipa, buzele voastre erau unite.

Mda, asta e a doua oara cand imi iese asa, totusi imi place poza^^.
Sus In jos
http://alinageo08.hi5.com
Lina Inverse
Black flower
Lina Inverse

feminin
Numarul mesajelor : 155
Varsta : 32
Oras natal : Balamucul Bucuresti
Stare de spirit : contactati spitalu 9

Warn :

Data de inscriere : 12/02/2009

MesajSubiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeVin Feb 13, 2009 8:19 pm

Cel cu care esti sortita sa fii este Itachi Uchiha, prietenul tau de cand erai mica. Dupa masacrarea clanului, nu l\\'ai mai vazut. L\\'ai intalnit dupa cativa ani, cand se lupta cu Kakashi si Kurenai. El a incetat lupta, lasandu\\'l pe prietenul sau sa continue singur. A fugit dupa tine prin padure, pana cand te\\'ai oprit. S\\'a apropiat de tine si s\\'a uitat adanc in ochii tai verzi, iar tu ai rosit puternic, apropiindu\\'te incet de fata lui. In secunda urmatoare, buzele voastre erau impreunate. In urmatoarea zi, te\\'a dus la Ascunzatoarea Akatsuki, unde liderul te\\'a lasat sa fii membru.

ce ma enerveaza////da asta cine-i? ca in afara de sakura, naruto, sasuke si hinata nu mai stiu pe nimeni

SintaX edit: Fratele mai mare al lui Sasuke^^.
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
dark_inside_like_a_demon
Black flower
dark_inside_like_a_demon

feminin
Numarul mesajelor : 111
Varsta : 30
Oras natal : in a shiting world
Stare de spirit : bored

Warn :

Data de inscriere : 14/02/2009

MesajSubiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeJoi Feb 26, 2009 9:40 am

Tu: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Sensai

Se pare ca tipul perfect pentru tine este Kakashi. Iti place sa te vezi cu el, si sa vorbiti, pentru ca pare un barbat dragut.
V-ati sarutat prima oara la el acasa, cand ati baut cafeaua. Erai foarte curioasa sa vezi ce se afla sub masca sa . Si-a dat-o jos. Ai descoperit un chip minunat. In urmatoarea clipa, buzele voastre erau unite.

this suck's very bad...nu mi-ar plaea un tip ca si Kakashi...mai bine Iadul decat el
Sus In jos
http://otaku-system.go-board.net
Pucca
Chibi
Pucca

feminin
Numarul mesajelor : 86
Varsta : 28
Oras natal : Marte...
Stare de spirit : nervi :)

Warn :

Data de inscriere : 14/03/2009

MesajSubiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitimeLun Mar 16, 2009 11:05 am

Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Rezultatul meu a fost: "Tu: https://2img.net/h/i220.photobucket.com/albums/dd176/karinkr696/karinn.jpg

Akamaru este cel care v\\'a facut pe tine si pe Kiba sa fiti aproape. Cand te plimbai cu al tau catel in parc, Akamaru si Kiba faceau acelasi lucru. Akamaru s\\'a dus langa catelul tau si a inceput sa se joace cu el.
Kiba a venit langa tine si s\\'a prezentat. In acea seara ati stat in parc pana la miezul noptii. Atunci, Kiba te\\'a luat de dupa gat si s\\'a tras aproape de tine, aratandu\\'ti o stea cazatoare. Apoi s\\'a napustit peste tine, trantindu\\'te la pamant si sarutandu\\'te. Pentru o clipa ai ramas uimita, dar ti\\'ai dat seama ca si tu il placeai. " Al tau care este? Click aici si afla!

Waa...Sa fim seriosi XD...Kiba?L-as prefera si pe Sasuke...Hate Naruto 4ever!(ma refer la serial nu la pers.)
Sus In jos
http://bleach-world.forumz.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?   Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Icon_minitime

Sus In jos

Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce cred personajele din Naruto despre tine?
» Ce cred personajele din Death Note despre tine?
» Baietii din Naruto
» Whit Naruto clan are you?
» Naruto-Concedierea! Partea 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
The Last Night :: Fun :: Forum Quiz's-
Mergi direct la: