Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 5 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Dum Feb 08, 2009 5:46 pm | |
| http://animezup.com/quiz/quiz.php?quiz=Quiz-1217593618Mi-a iesit: Akamaru este cel care v\\'a facut pe tine si pe Kiba sa fiti aproape. Cand te plimbai cu al tau catel in parc, Akamaru si Kiba faceau acelasi lucru. Akamaru s\\'a dus langa catelul tau si a inceput sa se joace cu el. Kiba a venit langa tine si s\\'a prezentat. In acea seara ati stat in parc pana la miezul noptii. Atunci, Kiba te\\'a luat de dupa gat si s\\'a tras aproape de tine, aratandu\\'ti o stea cazatoare. Apoi s\\'a napustit peste tine, trantindu\\'te la pamant si sarutandu\\'te. Pentru o clipa ai ramas uimita, dar ti\\'ai dat seama ca si tu il placeai. | |
| | | SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Dum Feb 08, 2009 6:14 pm | |
| Tu Se pare ca tipul perfect pentru tine este Kakashi. Iti place sa te vezi cu el, si sa vorbiti, pentru ca pare un barbat dragut. V\\'ati sarutat prima oara la el acasa, cand ati baut cafeaua. Erai foarte curioasa sa vezi ce se afla sub masca sa . Si\\'a dat\\'o jos. Ai descoperit un chip minunat. In urmatoarea clipa, buzele voastre erau unite. Mda, asta e a doua oara cand imi iese asa, totusi imi place poza^^. | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Vin Feb 13, 2009 8:19 pm | |
| Cel cu care esti sortita sa fii este Itachi Uchiha, prietenul tau de cand erai mica. Dupa masacrarea clanului, nu l\\'ai mai vazut. L\\'ai intalnit dupa cativa ani, cand se lupta cu Kakashi si Kurenai. El a incetat lupta, lasandu\\'l pe prietenul sau sa continue singur. A fugit dupa tine prin padure, pana cand te\\'ai oprit. S\\'a apropiat de tine si s\\'a uitat adanc in ochii tai verzi, iar tu ai rosit puternic, apropiindu\\'te incet de fata lui. In secunda urmatoare, buzele voastre erau impreunate. In urmatoarea zi, te\\'a dus la Ascunzatoarea Akatsuki, unde liderul te\\'a lasat sa fii membru.
ce ma enerveaza////da asta cine-i? ca in afara de sakura, naruto, sasuke si hinata nu mai stiu pe nimeni
SintaX edit: Fratele mai mare al lui Sasuke^^. | |
| | | dark_inside_like_a_demon Black flower
Numarul mesajelor : 111 Varsta : 30 Oras natal : in a shiting world Stare de spirit : bored Karma : Warn : Data de inscriere : 14/02/2009
| Subiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Joi Feb 26, 2009 9:40 am | |
| Tu: Se pare ca tipul perfect pentru tine este Kakashi. Iti place sa te vezi cu el, si sa vorbiti, pentru ca pare un barbat dragut. V-ati sarutat prima oara la el acasa, cand ati baut cafeaua. Erai foarte curioasa sa vezi ce se afla sub masca sa . Si-a dat-o jos. Ai descoperit un chip minunat. In urmatoarea clipa, buzele voastre erau unite. this suck's very bad...nu mi-ar plaea un tip ca si Kakashi...mai bine Iadul decat el | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Lun Mar 16, 2009 11:05 am | |
| Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? Rezultatul meu a fost: "Tu: https://2img.net/h/i220.photobucket.com/albums/dd176/karinkr696/karinn.jpgAkamaru este cel care v\\'a facut pe tine si pe Kiba sa fiti aproape. Cand te plimbai cu al tau catel in parc, Akamaru si Kiba faceau acelasi lucru. Akamaru s\\'a dus langa catelul tau si a inceput sa se joace cu el. Kiba a venit langa tine si s\\'a prezentat. In acea seara ati stat in parc pana la miezul noptii. Atunci, Kiba te\\'a luat de dupa gat si s\\'a tras aproape de tine, aratandu\\'ti o stea cazatoare. Apoi s\\'a napustit peste tine, trantindu\\'te la pamant si sarutandu\\'te. Pentru o clipa ai ramas uimita, dar ti\\'ai dat seama ca si tu il placeai. " Al tau care este? Click aici si afla! Waa...Sa fim seriosi XD...Kiba?L-as prefera si pe Sasuke...Hate Naruto 4ever!(ma refer la serial nu la pers.) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? | |
| |
| | | | Cu care din Personajele din Naruto ai iesi la intalnire? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |