Ultimele subiecte | » Favourite zampakutoVin Iul 06, 2012 10:38 am Scris de honey06 » Fav arrancarVin Iul 06, 2012 10:26 am Scris de honey06 » Top 3 personaje favoriteVin Iul 06, 2012 10:19 am Scris de honey06 » Hello.. here is me!Vin Iul 06, 2012 8:59 am Scris de honey06 » Parere despre BleachVin Iul 06, 2012 8:47 am Scris de honey06 » ParereVin Iul 06, 2012 8:43 am Scris de honey06 » Amor si Spirit ( naruxhina, sasuxsaku)Mier Feb 15, 2012 3:29 pm Scris de nikolika » My oracleMar Feb 14, 2012 6:28 pm Scris de nikolika » Cu cine se potriveste Yuuki?Lun Aug 08, 2011 7:02 am Scris de deeaanimegirl » Hy-a kitty is hereSam Iul 02, 2011 1:20 pm Scris de roxycamy |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Cine este conectat? | În total sunt 9 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 9 Vizitatori Nici unul Recordul de utilizatori conectați a fost de 33, Vin Noi 22, 2024 1:14 am |
|
| Top 5 filme preferate | |
| | Autor | Mesaj |
---|
SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Top 5 filme preferate Mar Feb 17, 2009 3:51 pm | |
| Well, eu am un top de filme mari si bune. Argumentati-va raspunsurile. 1. Twilight ~ Filmul l-am vazut recent si mi s-a parut 0.0. Filmul este superb, cartea nu am citit-o si nici nu am de gand. Actorii mi s-au parut potriviti si au jucat foarte bine. Actiunea si povestea sunt foarte interesante. Cel mai mult mi-a placut de Edward Cullen ca si personaj si rol. Prima data mi s-a parut total wird O__O', mai ales in felul in care se comporta, but pe parcurs m-am indragostit de el @_@. - Spoiler:
2. Lord of the rings ~ Actiunea complicata si complexa, film foarte original, te acapareaza imediat + ca iubesc filmele de genul S.F. Personajul meu preferat masculin este Gandalf cel Alb [nu cel Sur ><'], practic, filmul ar fi fost mort fara acest personaj. But, trebuie sa mai adaug ca il admir si pe Sauron O___O'. Cauta inelul cu atata disperare de nu stiu cati ani. Iar ca presonaj feminim... etto, aici mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc, but am ales-o pe Galadriel. Are atata curaj, intelepciune si iubire in ea o.<. Mi-a placut extrem de mult cum suna limba elfilor ;x. Recomad inca un Oscar O.o'. - Spoiler:
3. Harry Potter ~ Heh, alt film de care sunt indragostita 100%. Limba serpilor suna asa de hipnotizanta O___O... cel mai mult mi-a placut de Hermoine si Syrus. Am vazut toate filmele si una este mai buna dect decat alta^^. Povestea si actiunea filmului este O.O + ca trebuie sa zic ca iubesc efectele speciale si magia. Filmul merita toate laudele si vi-l recomand cu mare placere pentru cei care inca nu l-au vzut ><'. - Spoiler:
4. Memoriile unei gheise ~ Un film japonez superb. Mie mi-a placut extrem de mult. Viata micutei Chiyo/ Sayuri este atat de complicata si trista, dar in final totul se termina cu happy end, Sayuri se intoarce la presedinte O(@_@)O. Mi-a placut mult si de Hatsumomo, bag girl xD. - Spoiler:
5. Razboiul stelelor ~ Etto, am vazut acest film de mult timp, am vazut toate partile [normal xD] si inca mai este in topul celor 5. Filmul mi se pare si el de exceptie + ca ador titlul :3. Povestea este originala si cel mai haios personaj [ca fizic] mi s-a parut Yuda :]]. Adica este asa de mic si intelept si e foarte haios cu urechile alea O__O. Practic, ultima parte nu mi-a placut deloc... adica cel ales s-a alaturat partii rele, incurcatura and he dead x-X'... >D. - Spoiler:
Topul vostru care e?
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Dum Iun 14, 2009 12:17 pm, editata de 4 ori | |
| | | Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Top 5 filme preferate Mier Feb 18, 2009 10:49 am | |
| asa...stai sa incep si yo
1. Alien- in special ultimul film, Renasterea. Am citit prima carte, si filmele le-am vazut de zeci de ori. Cea mai buna creatie horror! Sunt fana nr. 1 a extraterestrului aluia mic si scump (doamne, ce dragalas e cand smulge cate-un cap) 2. Harry Potter- am vazut filmele de zeci de ori, stiu actiunea pe de rost (de cate ori am citit cartile...). A...dintre filme cel mai mult mi-a placut Camera Secretelor 3. Stapanul Inelelor- imi place la nebunie, in special al doilea film 4. Eragon- seamana mult cu stapanul inelelor... 5. Regatul de Foc- o lume in viitor, amenintata de dragoni | |
| | | Fake SmilE Chibi
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 30 Oras natal : PE undeva pe langa Bucuresti, Prin Bucuresti, Sub Bucuresti sau In Bucuresti. Stare de spirit : ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Top 5 filme preferate Dum Feb 22, 2009 1:30 pm | |
| 1. Harry Potter [Prima mea dragoste8->desi prefer carile] 2.School of Rock [ehh...ador copii aia care fac rocãiala 8->] 3. Memoriile unei gheise [Tare filmu] 4. Martor la crima [mnu stiu de ce dar mi-a placut mult filmul] 5.Twilight | |
| | | Pucca Chibi
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 28 Oras natal : Marte... Stare de spirit : nervi :) Karma : Warn : Data de inscriere : 14/03/2009
| Subiect: Re: Top 5 filme preferate Mier Mar 18, 2009 11:45 am | |
| De ce 5? -.-" 1.Jocuri Imaginare-Am prins si eu un film bun in timp ce butonam telecomanda...Mdeah...Filmul este despre o fetita mica(Molly) care intalneste un "prieten imaginar" cand se muta in noua ei casa...Dar de fapt ea e fantoma si incearca sa-i faca rau la noua mama a lui Molly...Se mai intampla sa si bantuie pe cineva pe-acolo,la sfarsit reapare iar cand o noua familie se muta 2.Memoriile unei gheise-Chiar mi-a placut filmul...Chiyo era atat de draguta doar ca n-am inteles o singura parte din film,in rest mi-a placut...In special cum ii spuneau la gheisa aia...I-am uitat numele ca tot o striga "Dovlecel" 3.Chucky-Amandoua filmele mi-au placut(daca eru atatea >.>)...A fost un film excelent si mi-a placut mutra lu' Chucky,iar Hidosu' sau cum il chema nu parea nici pe departe hidos...Da' faza-i ca nu stiu cum in semintele lui Chucky fiiusu' si-a recunoscut parintii doar pentru ca scria pe mana lui "Made in China"... 4.Shinobi-Cu toate ca a fost un film romance mi-a placut de aci oameni si la sfarsit mi-a venit sa plang(nu pentru ca si-a bagat aia degetele in ochi,ci pentru ca...Hmmm...A cantat Heavn si era meldoia lu' Ayu Hamasaki Y^Y) 5.Nea Marin Miliardar-A fost un film super amuzant si l-am vazut de 3 ori(cand eram mica) si inac mai imi place^^... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Top 5 filme preferate | |
| |
| | | | Top 5 filme preferate | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |