SinQ Sunshine
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 30 Oras natal : Planet Moon XD Stare de spirit : Happy ! :D Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Persj. favorit Sam Feb 07, 2009 9:20 pm | |
| Dren/ Kisshu <3 Why? Because is so kawaii !!!!!!!!!! :3 E cel mai sweet predasit in viata ^^. Neindemanatic si mereu agil, indragostit lulea dupa Zoey <3, e asa de scump !!! E haios imbracat in hainele alea, iar urechile lui seamana cu cele ale lui Inu :]]. ^__^
Ultima editare efectuata de catre SintaX_Dev in Joi Feb 12, 2009 9:07 pm, editata de 1 ori | |
|
Lorette Sunshine
Numarul mesajelor : 331 Karma : Warn : Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Persj. favorit Joi Feb 12, 2009 9:06 pm | |
| Personajul meu favorit , ehm..este Zoey ! Arata destul de bine dupa parerea mea si e foarte cute mai ales cand se transforma . E cam nebunatica si sincer mie imi plac personajele de acest gen So..Zoey e preferata mea ! :x | |
|
Lina Inverse Black flower
Numarul mesajelor : 155 Varsta : 32 Oras natal : Balamucul Bucuresti Stare de spirit : contactati spitalu 9 Karma : Warn : Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Persj. favorit Sam Feb 14, 2009 6:54 pm | |
| mie imi place cel mai mult de Renee. La inceput mi se parea cam nesuferita, dar apoi a inceput sa-mi placa. E calma, isteata si draguta....ce-mi placea de ea cand incerca s-o faca pe Corina sa se intoarca in echipa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Persj. favorit | |
| |
|